Üniversitespor yenilgiye üzgün

Üniversitespor yenilgiye üzgün

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi geçtiğimiz hafta sonu karşı karşıya geldiği Antalya Kepez Belediyespor’dan sezonun ilk yenilgisini aldı.

Üst üste iki gez galip gelerek büyük moral bulan ve şampiyonluk yarışında var olduğunu gösteren sarı-mavililerde, Antalya deplasmanından yenilginin üzüntüsü hakim.
Ligin 3. haftasında deplasmanda Kepez Belediyespor ile karşılaşan Sarı-Mavililer salondan 79-75 mağlup olarak ayrılırken, sezonunda ilk yenilgisini almış oldu.  Öte yandan bu hafta kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak olan Selçuk Üniversitesi 1 günlük izinin ardından bugün çalışmalarına start verecek. Torku Arena’da antrenör Ayhan Kalyoncu nezaretinde ilk çalışmasını kondisyon ağırlıklı yapacak olan temsilcimiz daha sonra teknik ve taktik çalışması gerçekleştirecek. Gaziantep Büyükşehir karşısında alınan yenilginin telafisini yapmak isteyen temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.
Kepez maçında beklenen ve arzu edilen performansı ortaya koyamadıklarına dikkat çeken Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, “Rakibimizin gücünü biliyorduk. Buna göre önlemlerimizi almıştık ancak Kepez Belediyesi’nin etkili oyuncuları Cihan Amasyalı ve Ogün Sevinç’i durdurmakta zorlandık. Rakip takımın yeni transferi Amerikalı Marcus Hall’ın da üst düzey katkıda bulunması bizi zor durumda bıraktı. Ribauntlarda 43’e 23 üstünlük kurmamıza rağmen rakibe fazlaca şut atma şansı tanıdık. Neticesinde de salondan mağlup ayrıldık. Uzun lig maratonunda bu tür mağlubiyetler olabilir. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp önümüze daha güvenle bakmamız gerekiyor. 3’et 3 yapmak amacındaydık ancak olmadı. Büyük üzüntü yaşasak da önümüzdeki maçlara yoğunlaşmamız gerekiyor. Gelecek hafta sahamızda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediye maçını kazanarak bu yenilgiyi telafi etme imkanı buluruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.