Üniversitespor yabancı arayışında

Üniversitespor yabancı arayışında

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı Yönetim Kurulu, hedefine ulaşabilmek amacıyla mevcut kadrosunu yeni bir oyuncu ile takviye etmek amacıyla düğmeye bastı.

 Yabancı transferinin bugün mesai saatinde sona erecek olması ile girişimlerini hızlandıran sarı-mavili yönetimin bu konuda teknik heyet ile çalışma içerisinde olduğu açıklandı.

Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı Başkan Yardımcısı Mehmet Kamanlı ile Basın Sözcüsü Güven Öten, bu konuda her türlü maddi fedakarlığın yapılacağını ve şampiyonluk yolunda takımın takviye edilmesi konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağını açıkladılar. Öte yandan yarın deplasmanda Yeni Nesil ile karşılaşacak olan Selçuk Üniversitesi bu maçın hazırlıklarını bugün sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Akşam saatlerinde uçakla İstanbul’a geçecek olan sarı-mavililer burada kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.
Ligde 19.haftanın programı ise şöyle: Cuma 14:00 T.E.Dağcılık-Optimum TED Ankara Kolejliler (Abdi İpekçi Spor Salonu), 14:30 Gelişim Koleji-Beykoz (Gelişim Koleji Spor Salonu), 15:00 İTÜ-Genç Banvitliler (İTÜ Ayazağa Kampüsü Spor Salonu), 16:00 Pertevniyal–Ormanspor (Abdi İpekçi Spor Salonu), 17:45 Hacettepe Üniversitesi-Trabzonspor Basketbol (Hacettepe Üniversitesi Spor Salonu) Cumartesi 14:00 Yeni Nesil-Selçuk Üniversitesi (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu), 14:30 Erçelik Pamukkale Üniversitesi-Yeşilyurt (Dokuzkavaklar Hasan Güngör S.S.), 15:00 Vestel-Final Spor (Atatürk Spor Salonu), 16:00 Genç Telekom-Olin (Atatürk Spor Salonu), 18:00 Akhisar Belediyesi-Akçakoca Poyraz (Akhisar Spor Salonu) Pazar 16:00 Düzce Gençlik-İstanbul Bş.Bld. (18 Temmuz Spor Salonu), 16.00 Uşak Belediyesi-FMV Işık (Atatürk Spor Salonu)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.