Üniversite'den destek ziyareti

Üniversite'den destek ziyareti

Torku Selçuk Üniversitesinde yönetim kurulu lig öncesinde şehrin maddi ve manevi desteğini arkasına almak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde sezona şampiyonluk mücadelesi ile başlayacak olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde yönetim kurulu lig öncesinde şehrin maddi ve manevi desteğini arkasına almak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaret programı hazırlayan yöneticiler ilk ziyareti MÜSİAD Başkanı Aslan Korkmaz ve yönetim kurulunu yapmıştı. Sarı-mavili ekibin kurmaylarının ikinci durağı ise Konya Platformu Başkanı Mehmet Ali Çelik oldu. Çelik’i sahibi olduğu Kale Grup’ta ziyaret eden yöneticiler destek istedi.

Torku Selçuk Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü  adına Sivil Toplum Kuruluşu ile ilgili Başkan vekili Hakan Faydasıçok yöneticiler Bahadır Dilek, Yavuz Tezcan, Mustafa Azman, Ahmet Oğuzyiğit, Mehmet Büyük Çifci ve Hasan Alım Torku  Selçuk Üniversitesi’nin Konya basketbolunu en iyi şekilde yönetmek adına çalışmalarını büyük bir fedakarlıkla sürdürdüğüne dikkat çekerek,  “Üç sezondur kıl payı kaçırdığımız Beko Basketbol Ligi’ne yükselme adına mücadele ediyoruz. Bunun için şampiyonluğa oynayacak kaliteli ve iddialı bir ekip kurduk. Hedefimiz kesinlikle zirvede yer alıp Konya’yı layık olduğu 1. Lig’e çıkartmak. Mücadelemizi bu doğrultuda sürdürüyoruz. Ancak bunun için sadece bizim ve sporcuların mücadelesi yetersiz kalmalı. Konya her yönüyle takıma sahip çıkar ve gerçek anlamda kenetlenmeyi başarırsak başarı gelecektir. Kulübümüz geçmiş yıllarda Konya’nın, sanayici ve işadamlarımızın önemli desteğini arkasına almıştı. Bu sezon da aynı desteğin artarak sürmesini temenni etmekteyiz” dedi. Konya Platformu Başkanı Mehmet Ali Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hepimizin ortak gayesi Konya’nın marka değerini yükseltmek. Konya’nın dışa açılan en önemli kapılarından birisi de spordur. Biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmek isteriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.