Üniversite'den bir transfer daha

Üniversite'den bir transfer daha

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girerek Beko Basketbol Ligine yükselmek isteyen Torku Selçuk Üniversitesinde transfer çalışmaları sürüyor

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girerek Beko Basketbol Ligine yükselmek isteyen Torku Selçuk Üniversitesi’nde transfer çalışmaları. Sarı-mavili ekip son olarak TED Koleji’nden Osman Orçun Göllü ile anlaşma sağladı. 1977 Ankara doğumlu Göllü geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu bu maçlarda 74 asist 27 top çalma 44 top kullanma ve 1 blok istatistiği ile oynadı.  Şu ana kadar 7 oyuncu ile anlaşma sağlayan temsilcimiz 2’si yabancı olmak üzere 3 oyuncu daha transfer edecek. Sarı mavililer geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’dan Oktay Yılmaz, Darüşşafaka’dan Burak Selen, TED Ankara Kolejliler’den Ufuk Gürgen, Vestel’den hadi Özdemir, Pertevniyal’den Soykan Yıkılmaz ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Hadi Doğan ile 1 yıllık sözleşme imzalamışlardı. Torku Selçuk Üniversitesi Transfer Komitesi Başkanı Hakan Faydasıçok, transfer konusunda antrenör Aclan Kavasoğlu’nun raporu doğrultusunda hareket ettiklerini ifade ederek, “Önemli isimleri kadromuza dahil ediyoruz. Görüşmelerimiz de halen sürüyor. Her an yeni imzalar gelebilir. Temasta olduğumuz isimler var. Ancak piyasa şartlarının yükselmemesi adına bu isimleri açıklamamayı daha uygun görmekteyiz. Yerli ve yabancı takviyelerinden sonra şampiyonluğun en iddialı takımlarından birisi olacağımıza inanıyorum. Bu takımın hedefi kesinlikle Beko Basketbol Ligi. İnşallah bu hedefe bu yıl uzanacağız” dedi. 

TB2L LİG KURULU TOPLANTISI BUGÜN YAPILACAK

Torku Selçuk Üniversitespor’un da mücadele ettiği TB2L’de 2012 - 2013 sezonu Lig Kurulu toplantısı, Kura Çekimi ve TB2L Federasyon Kupası Kura Çekimi bugün Abdi İpekçi Spor Salonu Basın Toplantı Odasında yapılacak. Saat 12.00’de başlayacak lig kurulu toplantısını saat 13. 30’da yapılacak fikstür çekimi takip edecek. Son olarak ise saat 14.30’da ise Federasyon Kupası Kura çekimi yapılacak. Toplantıya Federasyon yetkilileri ve 2. Ligde mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katılacak.    

SAĞLIK KONTROLLERİ SÜRÜYOR

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde sağlık taramaları sürüyor. Pazartesi günü idari ve teknik heyet ile bazı sporcular Kızılay Hastanesi’nde sağlık kontrolüne tabi tutulurken dün de ikinci grup kontrollere girdi. Sporcularda önemli bir sağlık problemi yaşanmazken, yeni transfer Ufuk Gürgen, “Sezon hazırlıklarımız başladı. İlk bölümde ağırlıklı olarak kuvvet çalışmaları ve sportif testler gerçekleştirilecek. Zonguldak kampıyla birlikte tempomuz artacak. Hedefimiz lige en iyi şekilde hazırlanmak. Tüm oyuncular şampiyonluk için burada” dedi.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.