Üniversite'de transfer harekatı sürüyor

Üniversite'de transfer harekatı sürüyor

Basketbol Erkekler 2. Liginde şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, dış transferde taarruza geçti

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, dış transferde taarruza geçti. Sarı-Mavililer bir süredir temas halinde olduğu Vestel Spor’un başarılı sporcusu Hadi Özdemir, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Hadi Doğan, geçtiğimiz sezon Pertevniyal forması giyen ve genç milli takımda da oynayan Soykan Yıkılmaz ile her konuda anlaşmaya vardı. Sarı-mavili yöneticilerden alınan bilgiye göre 3 oyuncunun da yeni sezonda Üniversite forması giyeceği ve önümüzdeki günlerde basın huzurunda sözleşme imzalayacakları belirtildi.

Yöneticiler Yavuz Tezcan, Kerem Öten, Hakan Faydasıçok ve Gökhan Çelik’ten oluştan Transfer Komitesi’nin çalışmalarını sürdürdüğü ve önümüzdeki günlerde dış transferin daha da hareketleneceği öğrenildi. Öte yandan sarı-mavililerde yeni sezon hazırlıkları Ağustos ayı başında başlayacak. İlk olarak Konya’da çalışacak olan Torku Selçuk Üniversitesi ardından Bolu’ya giderek hazırlıklarını burada sürdürecek. Ayrıca Hacettepe Üniversitesi ile yapılan 1. Lig pazarlığında bir gelişme olmadığı, sarı-mavili yönetimin Başkent ekibinden cevap beklediği bildirildi.

Temsilcimiz Darüşşafakalı Burak Selen ile de ön görüşme gerçekleştirdi. Yabancı oyuncu konusunda çalışmalarını sürdüren sarı-mavili ekip geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan iki Amerikalı ile ilk temasları olumlu geçti. Dobie ve Darlon Lamar Johnson ile görüşen sarı mavililer, oyunculardan olumlu yanıt aldı. Değişen statü ile birlikte sahada her iki oyuncunun da aynı anda yer alması mümkün olacak. Selçuk kartalları bir yabancı oyuncu daha transfer edebilir T2BL temsilcimizde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Selçuk Üniversitesi yönetimi sezona en iyi şekilde başlamanın planlarını yapıyor. Yaptığı ziyaretlerle şehrin dinamiklerini hareketlendirmeye çalışan sarı-mavili ekibin yönetimi transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.