Üniversite'de lig için geri sayım başladı

Üniversite'de lig için geri sayım başladı

Basketbol 2. Liginde ilimizi temsil eden Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezona hafta sonu oynayacağı Bandırma Kırmızı maçı ile merhaba diyecek

Basketbol 2. Liginde ilimizi temsil eden Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezona hafta sonu oynayacağı Bandırma Kırmızı maçı ile merhaba diyecek. Yeni sezona büyük umutlarla hazırlanan yeni yönetim, yeni antrenör ve yeni bir takım oluşturan sarı-mavili ekip bu sezonda BEKO Basketbol ligi hedefine ulaşmak istiyor. Hazırlık döneminde gösterdiği performansla lig için umut veren Torku Selçuk Üniversitesi oynadığı özel maçlarda ve kupada başarılı sonuçlara imza attı. Selçuk ekibi hazırlık dönemindeki en büyük şanssızlığı Martin Samarco'nun kupa maçlarında yaşadığı sakatlık oldu. Gösterdiği performansla basketbol otoritelerinin dikkatini çeken ve kupada en değerli yabancı oyuncunun yaşadığı sakatlık Torku Selçuk Üniversitesi'nde şok etkisi yarattı. Samarco'nun aşil tendonundan ameliyat olması ve sezonu kapatmış olması Selçuk yönetimini tekrar transfer arayışına soktu.

KUPAYI KALDIRAN BANDIRMA İLK RAKİP

Torku Selçuk Üniversitesi Federasyon Kupası maçında final oynadığı Bandırma Kırmızı ile sezonun ilk maçında karşı karşıya gelecek. Sarı-mavili ekip kupada rakibine 73-64'lük skorla yenilerek kupayı Bandırma Kırmızı'ya kaptırmıştı. Torku Selçuk Üniversitesi kupayı kaptırdığı rakibi ile ligin ilk maçında karşı karşıya gelecek. Kupa maçında aldığı yenilgiyi ligde telafi etmek isteyen sarı-mavili ekip zorlu müsabakanın hazırlıklarını antrenör Aclan Kavasoğlu nezaretinde sürdürüyor. Bandırma Kırmızı'dan rövanşı almak isteyen Torku Selçuk Üniversitesi'nin antrenmanlardaki performansı teknik heyet ve yönetimi memnun ediyor. Sarı-mavili ekibin cumartesi günü Bandırma Kırmızı ile sahasında oynayacağı sezonun ilk maçı saat 16.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.