Üniversite’de galibiyet hesapları

Üniversite’de galibiyet hesapları

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele veren Torku Selçuk Üniversitesi, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Vestel maçının hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.

Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde sürdürülen çalışmalarda oyuncuların hırslı olmaları teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürüyor.

Vestel karşılaşmasını kazanacaklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hasan Özmeriç, “Bu hafta kendi sahamızda Vestel ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz rakibimizi yenmek. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Play-Off’larda başarılı sonuçlar almak istediklerini ifade eden Özmeriç, “Yorucu maçlardan sonra Play-Off’lara kalmayı başardık. Burada bizi güçlü ekipler bekliyor. İyi hazırlanmamız lazım. Hedefimiz Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek. Bu anlamda oynayacağımız maçlarda iyi oyun oynayıp kazanmamız gerekiyor. Bunu başardığımız takdirde Selçuk Üniversitesi tekrar Beko Basketbol Ligi’ne yükselen takım olacaktır” diye konuştu.
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi son günlerde sakatlık ve üst üste gelen hastalıklarla boğuşuyor. Temsilcimizde Nikolay Pastal ve Hakan Üsküplü son iki maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyememiş bu iki isme Pertevniyal maçında sakatlanan Volkan eklenmişti. Yine bu maçta belinde spazm oluşan Amerikalı oyuncu Antonio Meeking de forma giyememişti. Yaşanan bu talihsiz sakatlıkların ardından Nikolay ve Hakan Üsküplü dün yapılan antrenmana çıktı. Ancak bu kez de Onur, Yunus ve kaptan İbrahim grip nedeniyle yatağa düştü. Onur ve Yunus a Kızılay Hastanesinde serum bağlanırken, kaptan İbrahim’in durumunun daha iyi olduğu açıklandı.
Üst üste yaşanan olumsuzluklar nedeniyle Vestel maçı öncesi kadro kurmakta zorlanan Başantrenör Hasan Özmeriç, Maalesef talihsiz bir süreçten geçiyoruz. Ancak yaşanan bu sıkıntıların play-off öncesi olması da bizim için bir avantaj. Hem gerekli tedbirleri alma imkanı bulacağız hem de bu oyuncuları play-off maratonuna yetiştireceğiz. Umuyorum ki bundan sonra böyle sıkıntılar yaşamayız. Torku Selçuk Üniversitesi olarak tek hedefimiz Play-Off maçları. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz,  dedi. Bu arada takımda özellikle grip salgınına yönelik üst düzey sağlık alarmı verildi. Oyunculara vitamin ve ilaç takviyesi yapılıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.