Üniversite umuda gitti

Üniversite umuda gitti

Torku Selçuk Üniversitesi, gözünü İstanbul’da oynanacak ikinci devre maçlarına çevirdi. yarın Hacettepe önünde alacağı galibiyetli seriye moralli başlamak isteyen sarı-mavililer İstanbul’a umutlu gitti

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi Final Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, İstanbul’da oynanacak olan ikinci devre maçları için geçtiğimiz akşam İstanbul’a gitti. Yozgat’ta yapılan ilk devre maçlarında kötü ve şanssız bir performans sergileyip üç maçını da kaybeden sarı-mavililer, İstanbul’da yapılacak olan ikinci devre maçları öncesi umutlu. Temsilcimiz 7-9 Mayısta oynayacağı üç maçı da kazanmak amacında.

Kulüp Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, henüz her şeyin bitmediğine dikkat çekerek, “İstanbul’da yine çok zorlu üç maç oynayacağız. Üzerimizdeki şanssızlık ve stresin ortadan kalkması adına şiddetle galibiyete ihtiyacımız var. Yarın oynayacağımız Hacettepe Üniversitesi maçını kazanıp önümüzü açmak ve moral bulmak amacındayız. Ben inanıyorum ki Hacettepe maçını kazanırsak İstanbul’da 3te 3 yapıp Beko Basketbol Ligine yükseliriz” dedi.
Final Grubu 1. Devre maçlarında istedikleri sonuçları alamadıklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hasan Özmeriç, “Zor maçların bizi beklediğini biliyorduk. Hazırlıklarımızı ona göre yapmıştık. Ancak kötü bir başlangıç yaptık ve bu kötü gidişimizi son maça kadar sürdürdük. Artık 1. Devre maçları tamamlandı. Önümüzde 2.Devre maçları var. Selçuk Üniversitesi olarak oynayacağımız maçları kazanıp adımızı Beko Basketbol Ligi’ne yazdırmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu. Her şeyin bitmediğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Kürşat Turgut ise “Yozgat’ta istediğimiz sonuçlar alamadık. Ancak her şey bitmiş değil. Önümüzde daha maçlar var. Yönetim olarak takımımıza güvenimiz tam. Bu maçları kazanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.
Sarı-mavili ekibin oyuncuları da zorlu yolculuk öncesi umutlu konuştular. Takım kaptanı İbrahim ve deneyimli oyuncu Volkan, Dezavantajlı olduğumuz gerçek ama şansımız halen sürüyor. İstanbul’da üç maçı da kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Takım olarak kenetlendik. İnşallah basketbol şansımız da yaver gider ve özellikle ilk maç olan Hacettepe maçını kayıpsız geçeriz. Bunu başarırsak önümüzü açacağımıza inanıyoruz dediler.   
TB2L Play-Off Final Grubu'nda 1. devre maçlarının toplu sonuçları ve 2. devre karşılaşmalarının programı şöyle: Hacettepe Üniversitesi: 65-Torku Selçuk Üniversitesi: 56, Olin Edirne Gençlik: 58- Trabzon Basketbol: 62, Trabzon Basketbol: 73-Hacettepe Üniversitesi: 66, Torku Selçuk Üniversitesi: 57-Olin Edirne Gençlik: 63, Hacettepe Üniversitesi: 66-Olin Edirne Gençlik: 70, Trabzon Basketbol: 75-Torku Selçuk Üniversitesi: 67 7 Mayıs Cumartesi: Torku Selçuk Üniversitesi-Hacettepe Üniversitesi, Trabzon Basketbol-Olin Edirne Gençlik 8 Mayıs Cumartesi: Hacettepe Üniversitesi-Trabzon Basketbol, Olin Edirne Gençlik-Torku Selçuk Üniversitesi 9 Mayıs Pazar: Olin Edirne Gençlik-Hacettepe Üniversitesi, Torku Selçuk Üniversitesi-Trabzon Basketbol.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.