Üniversite telafi edecek

Üniversite telafi edecek

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde tüm gözler Gaziantep Büyükşehir Belediye maçına çevrildi.

Ligdeki ilk iki maçını kazandıktan sonra üçüncü maçta Kepez Belediye karşısında sezonun ilk yenilgisini alan Sarı-mavili ekip, cumartesi günü kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediye maçını kazanarak Kepez yenilgisini telafi ettirmek istiyor. 3 te 3 yapmak amacıyla çıktıkları maçta Kepez Belediyesine yenildiklerine dikkat çeken Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, Kepez karşısında hiç de hesapta olmayan bir yenilgi aldık. Ancak bu yenilgiden gerekli dersleri çıkardığımıza inanıyorum. Hatta bu yenilginin erken gelmesi iyi de oldu. Bundan sonra ayaklar yere daha sağlam basacak. Bu ligin şakası yok. Hiçbir rakip hafife alınamaz. Zaten geride kalan üç haftada oluşan puan durumu ligin zorluk derecesini açık bir şekilde ortaya koyuyor. Bu haftaki Gaziantep Büyükşehir Belediye maçına eksiklerimizi gidererek çıkacağız ve kazanarak kendimizi affettireceğiz dedi.
Bir yenilgi ile hedeflerinde sapma olmayacağına da dikkat çeken Arıkoğlu, Torku Selçuk Üniversitesi olarak sezon başında hedefimizi Beko Basketbol Ligi’ne çıkmak olarak belirledik. Bu hedeften asla sapmadan yolumuza devam edeceğiz. Kepez yenilgisini yol kazası olarak adlandırıp, yaralarımızı en kısa sürede saracağız ve yeniden emin adımlarla hedefe koşacağız, diye konuştu.
Torku Selçuk Üniversitesi-Gaziantep Büyükşehir Belediye maçı cumartesi günü Torku Arenada saat 16.00da başlayacak. Bu maçın hazırlıklarını tam kadro sürdüren Sarı-mavili ekipte Kepez Belediye maçında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen kaptan Murat'ın da cumartesi günü takımdaki yerini alacağı kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.