Üniversite Sınavından Çıktı, Traktörün Altında Can Verdi

Üniversite Sınavından Çıktı, Traktörün Altında Can Verdi

Gaziantep’te üniversite sınavına girdikten sonra kullandığı traktörün altında kalan Enes Boz (18) hayatını kaybetti. Gaziantep Lisesi’nden geçtiğimiz cuma günü mezun olan Ayşe - Ökkeş Boz çiftinin üç çocuklarından ikincisi olan...

Gaziantep’te üniversite sınavına girdikten sonra kullandığı traktörün altında kalan Enes Boz (18) hayatını kaybetti.

Gaziantep Lisesi’nden geçtiğimiz cuma günü mezun olan Ayşe - Ökkeş Boz çiftinin üç çocuklarından ikincisi olan Enes Boz, pazar günü girdiği LYS'ye girdi. 18 yaşındaki yeni lise muzunu Enes Boz, üniversite sınavına girdikten sonra annesi ile birlikte kendi traktörleri ile markete ekmek alıp, Durantaş köyünde bağevinde bekçilik yapan babasının yanına gitmek istedi. Sürücülerin hız yapmalarını önlemek amacıyla köyün girişine yapılan tümsekten traktörle geçerken bir anda dengesini kaybeden Boz, traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Enes'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu Müdürlüğü morguna kaldırıldı. Acılı baba Ökkeş Boz, oğlunun cenazesini almak için geldikleri adli tıp önünde gözyaşlarını tutamadı. Oğlunun annesi ile beraber markete ekmek almaya gittiğini söyleyen acılı baba, "Daha liseyi yeni bitirmişti. Dün üniversite sınavına girmişti. Onun mutluluğunu yaşayamadan ölüm haberini aldık." dedi.

Boz'un Gaziantep Lisesi’ni takdirname ile bitirdiği ve çok başarılı bir öğrenci olduğu öğrenildi. Edebiyat öğretmeni Ayşe Demir, "Çok iyi ve başarılı bir öğrenciydi. Zaten taktir belgesi almıştı. Sayısal bölümde okuyordu. Arkadaşları ve öğretmenleri tarafından sevilen bir öğrenciydi. Haberi aldığımızda biz ve arkadaşları yıkıldık. Maddi imkansızlıklara rağmen üniversite sınavını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyordu. Melek gibiydi, Allah onu yanına aldı. Allah ailesine, arkadaşlarına ve bizlere sabır versin." diyerek üzüntüsünü ifade etti.

Enes Boz'un cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze, Yeşilkent Mezarlığı’nda öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından arkadaşları ve öğretmenlerinin gözyaşları eşliğinde toprağa verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.