Türkiye'de ismini herkesin bildiği market 399 liraya kuşbaşı satacak!

Türkiye'de ismini herkesin bildiği market 399 liraya kuşbaşı satacak!

Her geçen gün marketlerdeki fiyat artışları, tüketicileri uygun fiyatlı alışveriş yapabilecekleri fırsatlar aramaya yöneltiyor.

Türkiye'de son dönemde artan hayat pahalılığı ve yükselen enflasyon, vatandaşların bütçelerini zorlamaya devam ediyor. Her geçen gün marketlerdeki fiyat artışları, tüketicileri uygun fiyatlı alışveriş yapabilecekleri fırsatlar aramaya yöneltiyor. Bu arayış, özellikle temel gıda maddeleri gibi zorunlu ihtiyaçlarda daha da belirgin hale geliyor. Pek çok aile, marketlerin sunduğu indirim ve kampanyaları yakından takip ederek bütçelerini dengelemeye çalışıyor.

15250099-dana-but-kusbasi-5-kg-taze.jpg

Ülke genelinde faaliyet gösteren süpermarketler de, artan talebe cevap vermek adına farklı kampanyalar düzenliyor. Vatandaşlara daha cazip fiyatlarla ürün sunabilmek için yapılan bu indirimler, çoğu zaman tüketiciler tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Market zincirleri, rekabetin de etkisiyle, özellikle gıda ürünlerinde indirimler yaparak müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.

f4fc5adb-35fa-4007-988b-c30d20b17a0e.jpg

Gıda sektöründeki bu fiyat dalgalanmaları, bir yandan tüketici alışkanlıklarını etkilerken, diğer yandan da piyasanın dengesini belirliyor. Türkiye'nin pek çok ilinde şubesi bulunan Konya'da geniş bir müşteri kitlesine hitap eden FİLE market , son günlerde yaptığı kampanyalarla dikkat çekiyor. Pek çok farklı kategoride indirimler sunan File market, özellikle et ürünlerindeki fiyat düşüşüyle öne çıkıyor.

dana-sote.jpg

Vatandaşların et fiyatlarındaki artıştan şikayetçi olduğu bu dönemde, marketin yaptığı indirimler, hem müşteriler hem de sektör uzmanları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

aaa8ba29724742cb334e8d986a8cc75d.jpg

Bu kapsamda, File Marketin marketin 20 Ağustos tarihine kadar geçerli olan dana kuşbaşı etindeki indirim, özellikle dar gelirli aileler için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Market, dana kuşbaşı etini 399 TL gibi cazip bir fiyattan satışa sunarak, müşterilerine kaliteli ürünü uygun fiyata alma imkânı tanıyor.

File marketin indirimleri ise şöyle

whatsapp-image-2024-08-18-at-13-12-56.jpeg

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.