Üniversite sağlık kontrolünden geçti

Üniversite sağlık kontrolünden geçti

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını ve hazırlıklarını aralıksız sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı oyuncularından ilk grup Kızılay Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti

Takımın yeni transferi 6 oyuncu önceki gün akşam Konya’ya geldi ve dün sabah sağlık kontrolünden geçti. Kızılay Hastanesinde sağlık kontrolünden geçen sporcular yapılan taramanın ardından yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Yeni transferlerden Türkiye basketbol liglerinin tecrübeli isimlerinden Hadi Özdemir bu sene Konya’yı tercih etmesinin en büyük nedeninin Konya’ ki taraftarın olduğunu söyleyerek “Konya’ya Beko Basketbol liginde de TB2L maçlarında hem rakip olarak geldim. Ama burada gördüğüm seyirci,salonun atmosferi inanın beni ve tüm taktım arkadaşlarımızı çok etkiliyordu. Burada çok güzel bir hava olduğunu hiçbir sporcunun sorun yaşamadığını zaten Türk basketbol camiası çok yakından biliyor. İnşallah buraya başarılı olmak için geldik. Yeni transfer olan arkadaşlarımızda aynı görüşü paylaşıyorlar. Tek bir hedefimiz var bütün maçları o çok güzel atmosferde oynarız ve son yılarda son anda kaçan şampiyonluğu bu yıl yakalayarak tarih yazarız. Konya’da bu sezon çok güzel bir yıl yaşayacağımıza inanıyoruz. Bize inanları, bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.
Bu arada Kulüp Başkan vekili İbrahim Çınar’da kulübün sağlık sponsoru Kızılay Hastanesi yöneticilerine, doktorlarına ve sağlık personeline teşekkür etti. Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıkları için 6 Ağustos’ta Konya’da toplanacak. 17 Ağustos’a kadar kendi tesislerinde çalışacak sarı-mavili ekip daha sonra Zonguldak’ta kampa girecek. Selçuk 6 Ağustos Pazartesi günü toplanacak ve 7 Ağustos Salı günü sezonun ilk çalışması gerçekleştirilecek. 17 Ağustos Cuma gününe kadar kros ve atletizm idmanlarını Konya’da yapacak olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde, ilk etabın ardından sporculara 2 günlük bayram izni verilecek. Torku Selçuk Üniversitesi’nde bayram izninin ardından yeni sezon hazırlıkları Zonguldak’ta gerçekleştirilecek kamp ile devam edecek. 20 Ağustos’ta Zonguldak’a gidecek olan sarı-mavililer burada 12 gün kalacak. Sarı-mavili temsilcimiz ardından Konya’ya dönerek lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. Ayrıca temsilcimiz idmanların yanı sıra özel maçlara da ağırlık verecek.  
YUNTES İFTARDA BULUŞTU
Konya’nın tanınmış firmalarından YUNTES, Konya protokolü, temsilcileri ve çalışanları ile iftarda buluştu. BÜSAN’da bulunan firma binasında gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuklara geleneksel düğün pilavı takdim edilirken, iftar sonrası da firmanın son ürünlerinin tanıtımının yapıldığı lansman gerçekleştirildi. YUNTES Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Derebağ, iftar yemeğinde gerçekleştirdiği konuşmasına, “Şu mübarek günlerde davetimizi geri çevirmeyerek katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Umarım bu mübarek ay hepimiz için hayırlara vesile olur.” dedi.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.