Üniversite moralsiz

Üniversite moralsiz

Final-Four’a umutlu giden Torku Selçuk Üniversitesi 3 maçta 3 yenilgi alarak sevenlerini üzdü. Her şeyin bitmediği İnancında birleşen Üniversite camiası İstanbul’da ki maçlarda başarılı olmayı hedefliyor

Yozgat’ta ki Final-Four ilk etabından dönen Üniversitesi’nde moraller bozuk. Yozgat’ta oynadığı 3 maçta da galibiyet yüzü göremeyen sarı-mavililer pazar günü oynadığı Trabzonspor Basketbol maçının ardından gece saatlerinde Konya’ya döndü. Sarı-mavililer, bugün öğle saatlerin 2. etap maçları için İstanbul’a gidecek. Yozgat’ta aldığı sonuçlarla 1. Lig şansını zora sokan Torku Selçuk Üniversitesi’nde yöneticilerde 3 maçın kaybedilmesinin şokunu yaşıyor.

Yönetim kurulu üyeleri ayrıca takımın yükselme şansının azaldığı için İstanbul’a taraftar götürmeyeceklerini söylediler. Öte yandan Torku Selçuk Üniversitesi’nin Amerikalı oyuncusu sayı krallığının yanı sıra 3 maçta toplam 105 dakika 53 saniye oyunda kalarak Final-Four ilk turunda en fazla sahada kalan oyuncu olma ünvanını da ele geçirdi. Meeking’e en yakın sahada kalan oyuncu 101 dakika 42 saniye ile Olin Gençlik’ten Haluk Çınar oldu. Trabzonspor Basketbol ve Hacettepe Üniversitesi’nde teknik heyet maçlarda daha fazla oyuncuya şans verdiği için bu 2 takımdan fazla süre sahada kalan olmadı.
Torku Selçuk Üniversitesini Yozgat’ta oynanan Final Grubu 1. Devre maçlarında yalnız bırakmayan yöneticiler, üç maçın da şanssız bir şekilde kaybedilmesinin üzüntüsü ve şokunu yaşadılar. Karşılaşmalar için Yozgat’a çıkarma yapan Kulüp Başkanı Kürşat Turgut, Başkan Yardımcıları Ali Arıkoğlu ve Mehmet Kamanlı, Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Azman ile Halil İbrahim Kafaoğlu, alınan sonuçları büyük hayal kırıklığı olarak değerlendirdi.
Çok kolay maç kaybettiklerine dikkat çeken yöneticiler,  “İnanılmaz maçlar oynadık. Neredeyse rakiplerin attığı her şut sayı oldu. Savunmada ve hücumda elimizden geleni yapmamıza rağmen maalesef üç maçımızı da kaybettik. Ancak henüz her şey bitmiş değil. Dezavantajlı durumdayız; ama bu işi bir de İstanbul’u var” diye konuştular.
Bu arada Konya’dan tek destek dört spor adamından geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan, ASKF Başkan vekili Remzi Ay, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü 2. Başkanı Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Şanlı Torku Selçuk Üniversitesi’nin Olin Gençlik ile yaptığı maç için gelen örnek spor adamları olarak yönetimin ve teknik heyetin takdirini kazandılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum