Üniversite moralli

Üniversite moralli

BEKO Basketbol Liginin 19.haftasında Cumartesi günü 15:00te evinde Galatasaray Cafe Crownu konuk edecek temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını 19 Mayıs Spor Salonunda eksiksiz sürdürüyor.

Efes mağlubiyetini unutan oyuncular tamamen Galatasaray maçını düşünürken, camianın da Cumartesi günkü karşılaşmadan oldukça umutlu olduğu bildirildi. Ligde 18.hafta geride kalırken 24 puanla 13.sırada yer alan sarı-mavililer Galatasaray’ı mağlup etmekten başka bir şey düşünmüyor. Efes’e mağlup olduğu haftada alt sıralarda yer alan Kepez ve Erdemir’in kazanması Üniversitespor’u da bir anlamda sıkıntıya soktu. Lige Play-Off hedefiyle başlayan, daha sonra aldığı kötü sonuçlarla düşme hattına gerileyen sarı-mavililer Galatasaray’ı yenerek bir nebze olsun moral bulmak istiyor. Üniversitespor, Galatasaray Cafe Crown maçından sonra Erdemir deplasmanına gidecek, ardından evinde Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek.

KAMANLI: TARAFTARLARIMIZ YANIMIZDA OLSUN
Galatasaray Cafe Crown ile kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, taraftarın Cumartesi günkü maçta takımın yanında olmasını istedi. Galatasaray’ı seyirci desteğiyle mağlup etmelerinin sürpriz olmayacağını vurgulayan Kamanlı, şunları söyledi:
Taraftarlarımızı Cumartesi günü takımımızı desteklemeye çağırıyoruz. Bu önemli maçta seyircimizin her zamanki desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Takımımız için son derece önemli olan bu maçta seyircimizi her zamanki gibi yanımızda görmek istiyoruz. Bize ligde ayrıcalık kazandıran büyük taraftarımızın bu maçta bizi destekleyerek bu zorlu maçı kolaylaştıracağına eminim
BİLETLER SELÇUK STORE’DE
Mutlu Akü Selçuk- Galatasaray Cafe Crown karşılaşmasını izlemek isteyen  basketbolseverlerin biletleri Gökkuşağı AVM Selçuk Store mağazamızdan temin edebilecekleri belirtildi. Sezon başında büyük takımlarla oynanacak karşılaşmalarda bilet fiyatını 5 YTL olarak belirleyen yönetim, Kepez ve Erdemir gibi takımlarla oynanan karşılaşmaların biletlerini ise 1 YTL’den satışa sunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.