Konya'da yeni Mercedes bayisi hizmete açıldı! 300 kişiyi istihdam ediyor

Konya'da yeni Mercedes bayisi hizmete açıldı! 300 kişiyi istihdam ediyor

Konya otomotiv sektöründe önde gelen illerden birisi. Konya'da yeni bir Mercedes bayisi daha açıldı. Söz konusu bayiyi açan firma 300 kişiyi istihdam ediyor.

Türkiye'de lüks otomobil satışı her yıl artıyor. Maddi olarak imkanları yerinde olan vatandaşlar Mercedes Benz, Bmw, Audi, Porsche ve Maserati gibi dünya markalarını tercih ediyor. Lüks otomobil alışverişi arttıkça şehirlerdeki bayi ve servis ihtiyacı da artıyor.

hasmer-3.jpg

HEM ARAÇ SATIŞ HEM DE SERVİS HİZMETİ VAR

Bu doğrultuda Konya'da yeni bir Mercedes bayisinin açılması için çalışmalara başlanmıştı. Adana Çevre Yolu'nda yer alan dev plazada bir süredir tadilat çalışmaları devam ediyordu.

hasmer-2.jpg

Bayide çalışmalar tamamlandı ve resmen hizmete açıldı. Hasmer Otomotiv tarafından hizmete açılan bayide hem araç satışı hem de servis hizmeti yer alıyor.

hasmer-939933.jpg

KONYA BAYİSİYLE İSTİHDAM SAYISI 300 OLDU

Merhum Kadir Has tarafından 1985 yılında Düzce'de kurulan Hasmer ilerleyen yıllarda gelişimini devam ettirdi. Düzce’de; 5600 m2, Ankara’da; 6791 m2 ve Bursa’ da 6569 m2’lik alanda satış ve servis hizmeti veren Hasmer 4. bayisini Konya'da hizmete açtı. Hasmer Otomotiv'in bu bayiyle birlikte istihdam sayısı 300'e ulaştı.

hasmer-1.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.