Üniversite lider Telekom önünde

Üniversite lider Telekom önünde

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 8. haftasında lider Genç Telekom ile bugün deplasmanda karşı karşıya geliyor

Ankara Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 13.00. Zirve için mücadele eden iki ekibin karşılaşmasını Mustafa Akıllıoğlu, İbrahim Altıntaş ve Ahmet Can Osmanlı hakem üçlüsü yönetecek. Ormanspor maçını kazanarak büyük moral bulan ve haftayı 4. sırada tamamlayan Selçuk Üniversitesi, zorlu deplasmanda evine galibiyetle dönerek zirve yarışına ortak olmak istiyor.
Evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan Selçuk Üniversitesi’nde önemli bir eksik bulunmuyor. Torku Selçuk Üniversitespor Antrenörü Halil Üner, ligin lideri Genç Telekom önünde bugün zorlu bir sınav vereceklerini söyledi. Kazanarak ligin zirvesine ortak olmayı düşündüklerini ifade eden Üner; “Lig maçlarının hazırlık maçı niteliğinde olduğunu play-off maçlarında gösterilecek performansın çok daha önemli olduğunu ifade etti. Üner, “İki oyuncumuzu kadro dışı bıraktıktan sonra ufak tefek de olsa bunun sıkıntısını yaşadık. Yeni yeni takım olmaya başladık. Takım olmak derken hem saha içi hem de saha dışından bahsediyorum. Takım olma adına bizim belli kurallarımız vardır bu kurallara uymayan kim olursa oluşan takımın dışında kalır. Lige yeni yeni ısınırken böyle bir olayın yaşanması tabiî ki de takımı etkiledi. Bazı oyuncularımızı farklı mevkilerde oynatmak zorunda kaldık. Lige çok fazla hazırlık maçı oynayamadan başladık. Oynadığımız maçlar bizim için play-offlara hazırlık. Ligi yenilgisiz lider bitirseniz bile play-off maçlarında aynı performansı gösteremediğiniz zaman bütün emekleriniz boşa çıkmış olacak. Biz takım olma yolunda iyi ilerlemeler kaydediyoruz” diye konuştu.
Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde sekizinci hafta mücadelesi bugün oynanacak Genç Telekom–Selçuk Üniversitesi karşılaşmasıyla başlayacak. Cumartesi günü ligde 8 karşılaşma oynanırken sekizinci hafta mücadelesi yarın Darüşşafaka ile Tenis Eskrim Dağcılık arasında oynanacak karşılaşma ile tamamlanacak. TB2L’de sekizinci haftanın programı şu şekilde; Bugün: 13.00 Genç Telekom–Selçuk Üniversitesi (Ankara Spor Salonu), 14.30 Final Gençik–Vestel (Final Okulları Spor Salonu) 15.00 Gamateks PAÜ – Gelişim Koleji (Gümüşler Spor Salonu), 16.00 Best Balıkesir–Uşak Üniversitesi Belediyespor (Kurtdereli Spor Salonu), 16.30 Orman–İstanbul Büyükşehir Belediyesi (M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu), 18.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi–Garanti Koza İstanbulspor (Karataş Şahinbey S.S.), 18.00 Akhisar Belediye–Maliye Milli Piyango (Akhisar Belediyesi Spor Salonu), 18.00 Başkent Gençlik–Tire Belediye (Ankara Spor Salonu). Yarın 13.30 Pertevniyal–Optimum TED Ankara Kolejliler (Ahmet Cömert Spor Salonu),17.00 Darüşşafaka–Tenis Eskrim Dağcılık (Ayhan Şahenk Spor Salonu).
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.