Üniversite Konya’ya döndü

Üniversite Konya’ya döndü

BEKO Basketbol Liginde 16.haftada Antalya BByi 109-102 mağlup ettikten sonra büyük moral kazanan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, Banvit karşılaşmasının hazırlıklarına bugünden itibaren Konyada devam edecek.

Hafta sonunu Antalya Belek’te kondisyon ağırlıklı bir çalışmayla geçiren sarı-mavililer Banvit’i yenerek 2’de 2 yapmak istiyor. All-Star karşılaşması nedeniyle lige verilen arada sponsoru Rixos Otellerinin desteğiyle Belek’te 4 günlük kampa giren sarı-mavililerin ara kampı tamamlandı ve sarı-mavililer Konya’ya döndü.
Belekte, kondisyon ve moral depolayan ekibimizde hazırlıkları bugünden itibaren 19 Mayıs Spor Salonu’nda sürdürecek. All-Star karşılaşmasında sergilediği performansla herkesi büyüleyen Ekene Ibekwe’nin de yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı kaydedildi. Temsilcimizde zorlu Banvit karşılaşmasının hazırlıkları Cuma gününe kadar devam edecek ve takım aynı gün Balıkesir’e giderek maç saatini beklemeye başlayacak. Pazar günü Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Ligde oynadığı 16 maçta 6 galibiyet elde ederek topladığı 22 puanla 13. sırada yer alan Üniversitespor, 24 puanla 6. sırada yer alan güçlü rakibini ilk maçta olduğu gibi mağlup etmek istiyor.
ÇETİNKAYA: BELEK KAMPI ÇOK İYİ GEÇTİ
Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, Belek kampının çok iyi geçtiğini söyledi. Banvit maçı öncesi kondisyon ve moral depoladıklarını kaydeden Çetinkaya, “Burada hem Banvit maçına hazırlandık hem de stres attık. Bizim için çok güzel bir kamp sürecini geride bırakmış olduk. Banvit maçını kazanarak seri yakalamak istiyoruz. Bunu başarabileceğimize takım olarak inanıyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.