Üniversite inanıyor

Üniversite inanıyor

Işıkspor’u 2-0’la geçerek Final-Four’da mücadele etme hakkı kazanan Torku Selçuk Üniversitesi, şampiyonluğa inanıyor. Tecrübeli oyuncu Yolcu, Favori olmamanın avantajını iyi kullanacaklarını söyledi

Torku Selçuk Üniversitesi’nin rakiplerinin gözünde favori olmadığını bunun da işlerini kolaylaştırdığını söyleyen tecrübeli oyuncu Murat Yolcu, “Favori olmamanın avantajını kullanarak Yozgat’ta alacağımız 3 galibiyetle 1. Lig vizesini alacağız” dedi.

Sezon başında kimsenin kendilerine şans tanımadığını ancak mükemmel bir ekip birlikteliğiyle engelleri birer birer aşarak son 4 takım arasına kaldıklarına dikkat çeken deneyimli oyuncu Murat Yolcu, “Sezon öncesi yaşanan sıkıntılar herkesçe biliniyor. Lig öncesi bunlar ligde kalırlarsa başarı diyorlardı. Ama biz takım olarak ilk antrenmandan itibaren şampiyonluk hedefine kilitlendik. Yönetimimizin büyük gayreti, sonradan yapılan transferlerin takıma adapte olmaları ve en önemlisi Hasan Özmeriç gibi yıllarını basketbola adamış bir hocanın takımın başına gelmesi bizim adımıza pozitif gelişmeler oldu. Nihayetinde normal sezonu üçüncü bitirdik. Ardından da play-off turlarında Akhisar Belediye ve Işıkspor’u 2-0’lık skorlarla geçtik. Öncelikle oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu.
Artık en iyi 4 takım içerisinde olduklarını ve işlerinin daha da zor olduğunu vurgulayan Murat Yolcu, “Ama ben yine iddia ediyorum ki bu takım işi çok fazla uzatmadan Yozgat’ta alacağı üç galibiyetle 1. Lig’e çıkmayı garantileyecek. Çünkü biz hala rakiplerimizin gözünde favori değiliz ve bu da bizi avantajlı kılıyor. Camiamızın vereceği büyük destekle kalan 6 müsabakayı da en iyi şekilde değerlendirip, Selçuk Üniversitesi’ni yeniden layık olduğu Birinci Lig’e taşıyacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.