Üniversite galibiyet istiyor

Üniversite galibiyet istiyor

Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda 8. hafta perdesi bugün oynanacak maçlarla açılacak.

Grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligdeki üçüncü İstanbul maçında bugün Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Maçta Vedat Borulday, Taner İbin ve Kamil Gürsoy hakem üçlüsü görev yapacak. Temsilcimiz, alt sıralardaki rakibini yenerek üst üste 3. zafere imza atmak istiyor. Önceki gün İstanbul’a giden Selçuk Üniversitesi kafilesinde tedavisi devam eden Hakan Üsküplü yer almadı.
Takımın Kafile Başkanı ve Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, bugünkü zorlu maçı kazanarak çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi. Tınkır maçla ilgili olarak yaptığı son değerlendirmede, takım içerisinde küçük çaplı bir krizi atlattık. Beklenmedik yenilgiler bizlerinde sporcularımızın da morallerini bozmuştu. Ancak her geçen gün daha iyi yolda olduğumuzu sergilediğimiz performans ve aldığımız galibiyetler gösteriyor. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Teknik heyetimizin ve sporcularımızın bunu başaracağına inancımız sonsuz. Sporcularımızın kazanmak istediği gelecek adına bize ümit veriyor” dedi.
YÖNETİCİLER YİNE TAKIMIN YANINDA
Bu sezon oynanan maçlarda takımını hiç yalnız bırakmayan Torku Selçuk Üniversitesi yöneticileri, bugünkü maçta da tribündeki yerlerini alacaklar. Başkan Yardımcısı ve kafile başkanı Okay Tınkır’ın yanı sıra Başkan Vekili Zeki Çimen, Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin ve As Başkan Mustafa Baykan’ın da bugün ki maçta takımın yanında olacakları belirtildi. Sarı-mavili yöneticiler, galibiyet için geldikleri İstanbul’dan mutlu döneceklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.