Üniversite Bursaya gitti

Üniversite Bursaya gitti

TB2Lde iyi bir çıkış yakalayan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor deplasmanda oynayacağı Finalspor maçı için dün akşam saatlerinde Bursaya hareket etti

TB2L’de  iyi bir çıkış yakalayan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor deplasmanda oynayacağı Finalspor maçı için dün akşam saatlerinde Bursa’ya hareket etti. 

 

Son üç maçını kazanarak zirveyi zorlayan sarı-mavililer  yarın deplasmanda Finalspor ile karşı karşıya gelecek.  Torku Selçuk ekibi evindeki son çalışmasını dün yaparak akşam saatlerinde karayoluyla Bursa’ya gitti Transferden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu’nun kafile başkanlığında Bursa’ya giden sarı-mavili temsilcimiz Kırcı Otel’de konaklayacak. Torku Selçuk ekibi maç öncesi son çalışmasını da Bursa’da gerçekleştirecek. Selçuk Üniversitesi’nin rakibi Finalspor 9 puanla 5. sırada yer alıyor. Torku Selçuk Üniversitespor aynı puan ve averaj farkı ile haftayı 3. sırada tamamladı. Temsilcimiz bu maçı kazanarak rakibi ile arasında puan farkı yaratmayı hedefliyor.

 

TB2L’de 6. hafta yarın oynanacak Finalspor-Torku Selçuk Üniversitespor maçı ile başlayacak. Final Okulları Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 14.30’da başlayacak. Ligde Cumartesi günü ise sekiz maç oynanacak.  Tenis Eskrim Dağcılık ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor saat 14.00’te Abdi İpekçi Spor Salonunda karşı karşıya gelecek. Aynı saatte Ahmet Cömert Spor Salonunda Pertevniyal ve Uşak Üniversitesi Belediyespor maçı oynanacak.  Pamukkale Üniversitesi, Gümüşler Spor Salonunda Maliye Milli Piyango ile karşılaşacak. Müsabaka saat 15.00’te başlayacak. Genç Telekom-Tire Belediyespor saat 16.00’da Ankara Spor Salonunda karşılaşacak. Ormanspor ile Garanti Koza İstanbulspor maçı ise saat 16.30’da başlayacak. Müsabaka M. Sait Zarifoğlu Spor Salonunda oynanacak. Saat 18.00’da lider Akhisar Belediyespor sahasında Best Balıkesir’i ağırlayacak. Aynı saatte Karataş Şahinbey Spor Salonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Gelişim Koleji karşı karşıya gelecek. Günün son maçında ise Başkent Gençlik ve TED Ankara Kolejliler Ankara Spor Salonunda kozlarını paylaşacak. Müsabakanın başlama saati 18.00. Ligde 6. haftanın son maçı ise Pazar günü Darüşşafaka ile Vestel takımları arasında oynanacak. Ayhan Şahenk Spor Salonundaki mücadele  saat 17.00’da başlayacak. (Ferhat Türkoğlu)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.