Ünal Aysal'a göre iş kazası!

Ünal Aysal'a göre iş kazası!

Ünal Aysal, ligde anılan Orduspor mağlubiyetini 'iş kazası' olarak nitelendirdi.

Orduspor maçını "iş kazası" olarak nitelendiren Aysal Şampiyonlar Ligi için iddialı konuştu.

"GRUPTAN BİLE ÇIKARIZ"

"Takımımıza güveniyorum. Kimseyi hafife almıyoruz ama gücümüzü biliyoruz. Cluj'dan 6 braga'dan 4 puan alacağız ve evimizdeki maçta Manchester'a kesinlikle kaybetmeyeceğiz. Bu gruptan 1. bile çıkabiliriz. Çünkü her sonuca açık, değişik bir grup..."

"ORDU'DAKİ FUTBOL BRAGA MAÇINA ÖLÇÜ OLAMAZ"

Orduspor yenilgisine değinen Aysal, "Ordu'daki futbol, Braga maçına ölçü olmaz. Bazen yenilginin de hayırlısı vardır" dedi ve sarı-kırmızılı taraftara seslendi: "Arena'da salı günü taraftarımıza büyük görev düşecek. 52 bin Galatasaraylı, Braga'ya nereye geldiğini çok iyi anlatmalı. Taraftarımız onları şok edecek, takımımız da işi bitirecek."

AKLI FİKRİ DEVLER LİGİ'NDE

Devler Ligi'nde ikinci tura çıkmaları gerektiğini hatırlatan Aysal, "Bizim için yolumuza şampiyonlar Ligi'nde devam etmek çok önemli. Çünkü gruptan çıkarsak maddi açıdan rahatlayacağız. Kulüpte herkes her şeyin farkında. Futbolcular kulübe, kulüp de futbolculara yardımcı olacak" ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM'E TAM DESTEK 
Son olarak Fatih Terim'e mesaj gönderen G.Saray Başkanı, "Hocamıza güvenimiz tam. Şampiyonlar Ligi havasını iyi biliyor. Takımımızı hedefe taşıyacağına inanıyoruz." diye sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.