Ünal Aysal: Ben Korkmuş Olsaydım, 2011 Yılında Galatasaray'a Başkan Olmazdım

Ünal Aysal: Ben Korkmuş Olsaydım, 2011 Yılında Galatasaray'a Başkan Olmazdım

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, korktu kaçtı diyenlere "Korkmuş olsaydım, 2011 yılında Galatasaray'a başkan olmazdım." dedi. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türk Telekom Arena'da gazete ve televizyonların spor müdürleri...

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, korktu kaçtı diyenlere "Korkmuş olsaydım, 2011 yılında Galatasaray'a başkan olmazdım." dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türk Telekom Arena'da gazete ve televizyonların spor müdürleri ile bir araya geldi. Aysal, bir dönem bitirirken kimsenin aklında soru işareti kalmaması için bu toplantıyı düzenlediğini kaydetti.

Başkan Aysal, görevde kaldığı sürece aldıkları başarıları anlatarak, "Avrupa'da üç sene üst üste Şampiyonlar Ligi'ne katıldık. 2011'deki rakamlar buysa 2011'de kulübü teslim aldığımızda iyi bir miras almadığımızı itiraf edeyim. Stadın 20019-2020 yılına kadarki isim hakkı alınmış, paraları harcanmıştı." dedi.

2011'DE İYİ BİR MİRAS ALMADIK

2011'de göreve geldiklerinde iyi bir miras almadıklarını da belirten Aysal, "Aldığımız miras şuydu. Stat yapılmıştı ama stadın 2020'ye kadar isim hakkı satılmış, parası harcanmıştı. Loca VIP satışları 2014'e kadar satılmış paraları harcanmıştı. Forma reklamları tamamı 2014'e kadar satılmış paraları yenmişti. Alacak hanemizde de 156 milyon dolarlık eskiyle başladık." diye konuştu.

BEN KAÇSAYDIM 2011’DE GALATASARAY'A BAŞKAN OLMAZDIM

Başkan Ünal Aysal, korktu kaçtı diyenler için ise "Bana korktu kaçıyor diyorlar. Ben korksaydım 2011'de bu tabloyu almazdım. Bugün fersah fersah iyileştirilmiş halde ayrılıyorum. Ben sorunlarımızın cevabını araştırıp buldum, ne para sıkıntısından ne de başka bir şey. Bulduğum formüllere onay alamadığım için ayrılıyorum. Çünkü elimin kolumun bağlandıktan sonra koş denilmesinden hoşlanmam. Çıkış formüllerini önerip negatif cevaplar aldığınız vakit bu siz istenmiyorsunuz işaretidir. Siz bu mesajı almazsanız bu mesaj size başka şekilde iletilir." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.