Umut Bulut: Kırılma Anı Alves'in Kırmızı Kart Görmesiydi

Umut Bulut: Kırılma Anı Alves'in Kırmızı Kart Görmesiydi

Derbi mücadelesinde Fenerbahçe'yi 2 - 1 yenmeyi başaran Galatasaray'da Umut Bulut, kırılma anını sarı - lacivertli futbolcu Bruno Alves'in kırmızı kart görmesi olarak gösterdi.Maçın ardından açıklamalarda bulunan Umut Bulut, "Maça tutuk...

Derbi mücadelesinde Fenerbahçe'yi 2 - 1 yenmeyi başaran Galatasaray'da Umut Bulut, kırılma anını sarı - lacivertli futbolcu Bruno Alves'in kırmızı kart görmesi olarak gösterdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Umut Bulut, "Maça tutuk başladık. Çok da iyi başladığımızı söyleyemem, ama Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra ataklarımız yoğunlaştı. Daha önce golü bulmuş olsaydık maç daha farklı olabilirdi. Neticede kazanan taraf biz olduk, onun için mutluyuz." dedi.

Karşılaşmanın kırılma anının sorulması üzerine Umut, "Tabii ki kırılma anı, Alves'in kırmızı kart görmesi bize çok büyük bir avantaj sağladı. Bir Olcan'ın pozisyonu bir de Alves'in kırmızı kart görmesini söyleyebilirim." cevabını verdi.

Umut, bir soru üzerine her hafta görev beklediğini belirtirken, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmundi ile yapacakları maçla ilgili de "Fenerbahçe galibiyeti, Borussia Dortmund maçı için artı bir motivasyon olacaktır. Fenerbahçe galibiyeti, taraftarımızı için camiamız için hem de moralimiz için çok önemliydi. İnşallah bu maçı kazanır ve Şampiyonlar Ligi'nde ilk galibiyetimizi alırız." ifadelerini kullandı.

"BURAK: OYUNDAN DAHA ÖNEMLİ OLAN SKORDU, BİZ DE BUNU YAKALADIK"

Golcü futbolcu Burak Yılmaz ise "Ezeli rakibimiz oyundan daha önemli olan skordu ve biz bunu yakaladık." dedi.

Burak Yılmaz, kendisiyle ilgili bir şeyler söylemek istediğini dile getirerek, A Milli Futbol Takımı'nda Çek Cumhuriyeti karşısında sakatlığından dolayı forma giyemediğini hatırlattı.

15 gündür kendisini kötü durumda hissettiğini belirten Burak Yılmaz, "Ufacık bir oynamakla ilgili ışık varsa hepiniz beni sahada görmüşsünüzdür. Kendimi anlatmaktan nefret ediyorum; ama beni o kadar kötü durumda bıraktınız ki bunları söyleme zorunda hissettim kendimi. Özel sağlık ekibiyle çalışma durumunda kaldım bugün de iğne oldum. Sahada olmak istedim. Milli görev milli duygu benim için şeref namustur, kaçmam. Ayrıca milli takımdan çıkışımda benden kaynaklanan değil, Çek Cumhuriyeti maçında sahada olamadığım için milli takımdan çıkarılmışımdır. Benim söylediklerim yüzde 100 doğrudur. Hiçbir zaman yalan söylemedim. Ama 15 gündür çok kötü durumdaydım. Bunları söyleme gereği duydum. Sizler beni tanıyorsunuz. Ufacık bir ışık varsa sizler beni sahada görürsünüz." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.