Ümmet için çalışan gençler olacağız

Ümmet için çalışan gençler olacağız

‘Ailecek kıyamdayız’ etkinliğinde konuşan Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, “Biz yeni bir dünyayı kurmak, dünyada açlığı gidermek için çalışan gençler olacağız” dedi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi tarafından 'Ailecek kıyamdayız' sloganı ile Selimiye Camii’nde sabah namazı programı düzenlendi. Çok sayıda genci sabah namazı için camide buluşturan etkinliğe Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara da katıldı. Birçok genç ailesi ile birlikte sabah namazına gelirken AGD Konya Şubesi ikramda bulundu.

fy4njlfwyaicfk0.jpg

ÜMMET İÇİN ÇALIŞAN GENÇLER OLACAĞIZ

Gençlerle ve aileleri ile sohbet eden Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, “Ne olacak bu gençliğin hali yerine ben ne yapabilirim bu gençlik için diye yaptığımız çalışmaların temelinde tebliğ gayreti vardır. Her zaman gençlerimiz için örnek olmaya onlar ile beraber iyi doğru ve böyle güzel programlarda buluşmaya devam edeceğiz. Dünyada 8 milyar insan var. Biz yeni bir dünyayı kurmak, dünyada açlığı gidermek için çalışan gençler olacağız. İsraf etmeyeceğiz” diye konuştu.

fy4njlaxwaaz4x9.jpg

Sabah namazı programı hasbihal ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum