Bergama See(M)Oc-2024 sona erdi

Bergama See(M)Oc-2024 sona erdi

(South-East European Orienteering Championships-SEEOC) 28 Ağustos–01 Eylül 2024 tarihleri arasında İzmir/Bergama’da 5 gün süren yarışmalar, son gün yapılan sürat yarışı ile tamamlandı.

Türkiye Oryantiring Federasyonunun organizasyonunu üstlendiği ve Bergama Belediyesi ve İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yürütülen Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonası (South-East European Orienteering Championships-SEEOC) 28 Ağustos–01 Eylül 2024 tarihleri arasında İzmir/Bergama’da 5 gün süren yarışmalar, son gün yapılan sürat yarışı ile tamamlandı.

Aynı tarihte 3. Pergamon O-Week Oryantiring Yarışlarının da yapıldığı kentte; (SEEOC) Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonası, (SEEMOC) Güneydoğu Avrupa Masterlar Oryantiring Şampiyonası ve (POW) Pergamon O-Week Oryantiring Yarışlarına toplamda 759 sporcu katıldı.

Bergama kent merkezinde yapılan ve cumhuriyet meydanında son bulan sürat yarışlarına halkın ilgisi oldukça fazlaydı.

Asklepion Ören Yerinde yapılan ödül töreninde, dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını;

Bergama Kaymakamı Avni Oral, Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü, Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilçe müdürleri verdiler.

Kapanış konuşmasını yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Çolakoğlu tarafından yapılan açıklamada; “Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonası’nda (South-East European Orienteering Championships-SEEOC) Ülkemizi uluslararası alanda, böyle güzel bir organizasyon ile temsil etmekten büyük mutluluk duyduklarını, SEEOC da ikinci olan Milli Takım sporcularını ve SEEMOC’da birinci olan sporcularımızı tebrik ettiğini” belirti ve “desteklerinden dolayı Bergama Belediye Başkanı nezdinde tüm belediye çalışanlarına, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü nezdinde il, ilçe ve Bergama Yurdu personeline yerel yöneticilere ve çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

2023-24 sezonunu, Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonası (South-East European Orienteering Championships-SEEOC) ile tamamlayan Milli Takım, yarışmadan 4 altın, 7 gümüş ve 10 bronz madalya ile döndü.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.