Ümit Kurt: Mutlak 6 Puan Almamız Lazım

Ümit Kurt: Mutlak 6 Puan Almamız Lazım

Sivassporlu milli futbolcu Ümit Kurt, Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarından mutlaka 6 puan almaları gerektiğini söyledi.Türkiye'nin, Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı EURO 2016 Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları için ilk çalışmasını...

Sivassporlu milli futbolcu Ümit Kurt, Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarından mutlaka 6 puan almaları gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin, Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı EURO 2016 Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları için ilk çalışmasını bu akşam yaptı. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ümit Kurt A Milli Takım’da olduğu için mutlu olduğunu söyleyerek düşüncelerini dile getirdi.

Türkiye olarak her yönüyle önemli bir süreçten geçtiklerini belirten Ümit Kurt, "Hem ülkemiz hem de bizim adımıza önemli bir dönemden geçiyoruz. Önümüzde iki çok kritik maç var. Önce Çek Cumhuriyeti, sonra da Letonya ile karşılaşacağız. Bu iki maçtan mutlak 6 puan almamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi ilk maçta İzlanda'ya mağlup olduk. Bunu telafi etmemiz lazım. Burada olduğum için de mutluluk duyuyorum. Beni buraya layık gördüğü için Fatih hocama çok teşekkür ediyorum. Ülkemi, takımımı ve bayrağımı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Kadrodan çıkanlar yerine Fatih hocamız en iyi tercihi yaptı. Yeni 3 arkadaşımız geldi. Onların da aynı heyecanı paylaştığını düşünüyorum." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.