Uluslararası Şirketlerden Bayraklı Tower'a Yoğun İlgi

Uluslararası Şirketlerden Bayraklı Tower'a Yoğun İlgi

İzmir’in önemli şirketler grubu Kavuklar tarafından inşa edilen Bayraklı Tower'daki ofis ve mağazalara, uluslararası şirketler yoğun ilgi gösteriyor.

İzmir’in önemli şirketler grubu Kavuklar tarafından inşa edilen Bayraklı Tower'daki ofis ve mağazalara, uluslararası şirketler yoğun ilgi gösteriyor. Dünyanın önde gelen şirketleri, Bayraklı Tower’dan ofis kiralamak için sıraya girdi.

Dünyada 78'in üzerinde ülkede faaliyet gösteren, pencere ve cephe sistemlerini son teknolojiyle sunan Alman Shüco, Polonya ve Türkiye'de açıkhava reklam sektörünün lider kuruluşu Stroer, Türkiye’deki ilk rüzgâr türbini kanadı üreten Alman merkezli Enercon, 21 ülkede faaliyet gösteren kimya şirketi Basf, ilaç sektörünün dev ismi Pfizer ve Türkiye'nin ilk ulusal ve tek uluslararası yetkinliğe sahip genç işadamı derneği TÜGİAD da Bayraklı Tower'ı seçti. Türkiye’nin en eski perakende zinciri Migros, 2M konsept mağazasıyla burada İzmirlilerle buluşmaya hazırlanırken dünyanın lider gurme kahvesi ve ikinci büyük kahve zinciri Caribou Coffe ise food court katında açılacak. Keyvani ile 12 Ocakbaşı restoranı da Bayraklı Tower'da müşterileriyle buluşacak. Çalışma ve yaşam alanlarını birleştiren Bayraklı Tower’da bina sakinleri alışveriş, yeme içme, spor ve eğlence gibi günlük ihtiyaçlarını aynı mekanda karşılayabilecek. Bayraklı Tower, gerek inşaat aşamasında gerekse binanın iç donanımında kullanılan üstün teknolojiyle İzmir’in en akıllı ve en kullanışlı binaları arasında yer alacak. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.