Uluslar arası futbol turnuvasında heyecan devam ediyor

Uluslar arası futbol turnuvasında heyecan devam ediyor

Selçuklu Belediyesi ve Mevlana Uluslararası Öğrenci Derneği Tarafından Düzenlenen Uluslararası Futbol Turnuvası heyecanı hız kesmeden devam ediyor

16 ülke takımının katılımıyla 2 Mayıs- 6 Mayıs 2011 tarihleri arasında Selçuklu Belediyesi Muharrem Samur çim sahasında gerçekleştirilen turnuvanın açılış maçı Türkmenistan Pakistan takımları arasında yapıldı. Centilmence geçen karşılaşmada Türkmenistan takımı Pakistan takımını 5-0 yenerek bir üst tura geçti. İlginin yüksek olduğu müsabakalara başta misafir öğrenciler olmak üzere  üniversite öğrencilerinden oluşan taraftarlar, takımlarını coşkulu şekilde desteklediler.

Dostluk ve evrensel kardeşlik temalı organizasyonda 1.,2.ve 3. olan takımların yanı sıra en centilmen takıma da çeşitli hediyeler verilecek. Günün Diğer Karşılaşmalarında ise şu skorlar alındı. Irak:0 - Ortadoğu Karması(BiladüŞam):7, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti: 9 Moğolistan:1, Afrika (Afrika Karması): 3 Kazakistan (Turan): 0, Türkiye : 10 Türkmenistan:3, Gürcistan:5 KazakistanH:2, Doğu Türkistan: 3 Afganistan:4,Azerbaycan (Ahıska):0 Moğolistan2:1 (Penaltılarla). Bu sonuçlara göre, Çeyrek finale çıkan takımlar şu şekilde eşleşti:

Moğolistan – Gürcistan, KKTC – Türkiye, Türkmenistan – Ortadoğu Karması, Afrika Karması – Afganistan. Yarı finalde iseMoğolistan – Gürcistan maçının galibi, KKTC – Türkiye maçının galibi ile Türkmenistan – Ortadoğu karmasının galibi ise Afrika karması – Afganistan maçının galibi ile karşılaşacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.