Ulusal Güvenlik Toplantısı Yapılacak

Ulusal Güvenlik Toplantısı Yapılacak

Bakanlar Kurulu toplantısının akabinde 15 günde bir toplanan Ulusal Güvenlik Toplantısı yapılacak. Söz konusu toplantıda Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ile birlikte kuvvet komutanları da hazır bulunacak.    Bakanlar Kurulu’ndan...

Bakanlar Kurulu toplantısının akabinde 15 günde bir toplanan Ulusal Güvenlik Toplantısı yapılacak. Söz konusu toplantıda Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ile birlikte kuvvet komutanları da hazır bulunacak.

    Bakanlar Kurulu’ndan sonra saat 17.00’de Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında bu kez her 15 günde bir toplanan Ulusal Güvenlik Toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıya Başbakan yardımcılarının yanı sıra Genelkurmay Başkanı Özel, Genelkurmay İkinci Başkanı ve Kuvvet Komutanları ile İçişleri Bakanı Efgan Ala ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz katılacak.

    Yurtdışında olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yerine Bakan Yardımcısı Naci Koru ile Başbakanlık bürokratlarının da katılacağı toplantıda terör örgütü IŞİD’le mücadele başta olmak üzere bölgesel güvenlik konuları ile çözüm sürecinin ele alınacağı kaydedildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.