"Ülkemiz için öncü nesiller yetiştireceğiz"

"Ülkemiz için öncü nesiller yetiştireceğiz"

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi mensupları, bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi. AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç AGD olarak; İslam alemine faydalı öncü nesiller yetiştirmek için çabalıyoruz” dedi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi mensupları, bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi. AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç AGD olarak; İslam alemine faydalı öncü nesiller yetiştirmek için çabalıyoruz” dedi. Dernek binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına,  Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Lütfi Yalman, , Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkafa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Hasan Hüseyin Uyar, Karatay Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Şen, Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi Eski Başkanı Yusuf Güneş, Cansuyu Konya Temsilcisi İsmail Tozan ve çok sayıda misafir katılım gösterdi. 

adsiz-006.jpg

GELECEĞİN İHYASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ 

Bayramlaşma programında konuşan Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, “Ramazan ayı kardeşlik ve aile bağlarımızın sağlamlaştığı yardımlaşmanın ve paylaşmanın arttığı nefis ve şeytanların bağlandığı bir ay olmuştur. Rabbimiz Ramazan ayında kazandığımızı tüm güzel hasletlerimizin bundan sonrada devam etmesini bizlere nasip etsin. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerin destekleri ile geleceğimizin inşası için gençliğimizin ihyası noktasında çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Cenab-ı Hak tüm dünyada tüm Müslümanların ve insanlığın kurtulmuş olduğu yaşanabilir bir Türkiye’nin yeniden büyük Türkiye’nin ve yeni bir dünyanın sağlıklı huzurlu mutlu ve saadet iklimde nice bayramlarda buluşmayı nasip etsin. slam âlemi ve mazlum tüm coğrafya her gün ağır bedeller ödemeye ve acılar çekmeye devam ediyor. Yönümüzü nereye dönsek bir yakarış, bir feryat yüreklerimizi sızlatıyor. Atılması gereken adımlar ne kadar gecikse vebali bir o kadar büyüyor. Haremimiz olan Mescidi Aksa her gün terörist İsrailliler tarafından basılıyor, Müslümanların izzetleri çiğnenmeye devam ediyor. Terörist İsrail’in işgalleri sebebiyle Müslüman yurdu her gün kan ağlıyor. İnşallah bu zulümlerin son bulduğu günleri göreceğiz AGD olarak; İslam alemine faydalı nesiller yetiştirmek için dinimizi daha iyi anlamamız için gençlerimizi yetiştireceğiz.  . Cenab-ı Hak tüm dünyada tüm Müslümanların ve insanlığın kurtulmuş olduğu yaşanabilir bir Türkiye’nin yeniden büyük Türkiye’nin ve yeni bir dünyanın sağlıklı huzurlu mutlu ve saadet iklimde nice bayramlarda buluşmayı nasip etsin” dedi.

İSLAM ALEMİNE FAYDALI NESİLLER YETİŞTİRMELİYİZ

Bayramlaşma programında söz alan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “İslam Dünyası geleneksel olarak sıkıntıları, dertleri, sahipsizliği ile birlikte hem Ramazan Ayını hem de bayramı idrak ediyor. Bir ramazan ayı boyunca Filistinli Kardeşlerimiz hem Ramazan Ayını idrak etmeye çalışırken hem de ilk mescidimiz Mescidi Aksa’mızı  Siyonistlerin kirli postallarından korumaya çalıştılar. Aynı şekilde diğer İslam coğrafyaları da bundan çok farklı değildi. Yıllardır hepimiz şahidiz, bayramlarda hemen hemen aynı şeyleri konuşuyoruz.

adsiz-005.jpg

Bu bayramda da değişmedi maalesef. İslâm Dünyasının durumu nedense hiç değişmiyor. Hatta geri gidiyor ileri gitmiyor. Başka ülkelerin esaretinde her türlü zulme maruz kalan Müslümanlar, küresel güçlerin güçlerini gösterdikleri - tepiştikleri coğrafyalardaki Müslümanlar, öksüz - yetim bırakılan çocuklar, dul kalan - tecavüze uğrayan kadınlar, göçe zorlanan insanlar, mülteci kamplarında yaşamak zorunda bırakılanlar, ülkesi sömürülüp aç bırakılanlar bu şekilde uzayıp gidiyor. İslâm coğrafyalarının u sahipsiz kalmış İslam coğrafyalarını inşallah yeni bir dünyayı kurarak sahipsizlikten kurtaracağız AGD'nin çalışmalarını izliyoruz. Güzel çalışmalara imza atıyorlar. Gençlerin bu çalışmaları, müthiş bir ahenk meydana getiriyor. Buradan yetişen kadrolar yeni bir dünyanın mimarları olacaktır. Bu duygu düşüncelerle milletimizin, hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyor aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun” diye konuştu.

SAİT ÇELİK

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum