Ülke için çalışıyoruz

Ülke için çalışıyoruz

BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu, "Sendikamız hızla büyüyor ve güçleniyor. Yetkili sendika olduk. Yenilik ve ilklerin sendikası oldu. Biz hep güçlü Türkiye'yi hayal ettik" diye konuştu

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN), 22. yılını kutladı. Novotel'de düzenlenen programa Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ve Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in yanı sıra çok sayıda ilçe belediye başkanı ve sendika üyesi katıldı. Programda konuşan BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu, sendikanın güçlü, etkili ve yetkili bir sivil toplum örgütü olduğunu belirtti. Közoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sendikamız artık 22 yaşında. BEM-BİR-SEN, enerjik, hızlı, tempolu, üyelerinin hak ve menfaatleri söz konusu olduğunda her türlü riski üstelenebilen, daima yeni kazanımlar için hedef belirleyen, misyonunu ve vizyonunu her daim geniş tutan bir sivil toplum örgütüdür. Farklılıkları ile bu ülkenin, bu milletin zenginliğini gören, ırkçı ayrımlara prim vermeyen, bu coğrafyayı bütün farklılıkları ile kucaklayan ve saygı duyan sendikamız yıllardır ilkelerinden ve inancından taviz vermemiştir. Bu özellikleri ile da 'Genel Yetkili Sendika' sıfatını kazanmıştır. Hakk'a hizmet, haktan ve haklıdan yana sarsılmaz bir duruş, adaletten eşitlikten yana ilkeli, diyalogcu ve çözüm üreten bir sivil toplum örgütü olan BEM-BİR-SEN, sendikacılığa getirdiği değişim ile yenilikerin ve ilklerin sendikası olmaya devam etmektedir."

2-2.20160113091534.jpg

HAYALLERİMİZE ENGEL OLDULAR

"Biz hep güçlü Türkiye'yi hayal ettik" diyen Közoğlu, "Bu hayallere ulaşmak zordu. Tıpkı bir zamanlar ülkemizin şehirlerine, köylerine ulaşmamızın zorluğu gibi. Havaalanları, otoyollar, hızlı trenler, duble yollarla artık kolaylıkla ulaşıyoruz. Bizler hayallerimizin peşinden giderken engel olanlar oldu. Bizi sen ben diye kardeş kavgasına sürüklemek istediler. Bu cennet vatanımızda çocukların eli sapan veya silah yerine kalem tutsun. Hendek kazan eller üniversite kazsın. Çünkü güçlü Türkiye, önünde hiçbir engel tanımadan büyümeye devam edecektir. Bizler bu inançla yola çıktık. Sadece günübirlik maddi kaygılarla bir araya gelen insan topluluğu olmanın çok ötesinde ülkemizin gücüne güç katmak, birliğine ve beraberliğine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Kuruluş yıl dönümümüzde bizleri yanlız bırakmayan yönetim kurulumuza, üyelerimize, gençilk ve kadın kollarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullanarak konuşmasını bitirdi. Toplantıda söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, Konya'daki belediye çalışanlarının önemli bir kısmının bu sendikaya üye olduğunu, sendikanın belediyecilik çalışmalarının önem kazanmasında aktif rol aldığını belirtti. Akyürek'in ardından Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da söz aldı. Konuşmaların ardından Sait Közoğlu tarafından Tahir Akyürek'e çini tabak hediye edildi.

KERİM ATICI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.