Ufuk Gürgen Üniversitespor'da

Ufuk Gürgen Üniversitespor'da

Bazı BEKO Basketbol ligi takımları başta olmak üzere TB2L de pek çok güçlü takımın kadrosuna dahil etmek için mücadele ettiği Ufuk Gürgen, Torku Selçuk Üniversitesi ile el sıkıştı ve imza attı

Bazı BEKO Basketbol ligi takımları başta olmak üzere TB2L ‘de pek çok güçlü takımın kadrosuna dahil etmek için mücadele ettiği Ufuk Gürgen, Torku Selçuk Üniversitesi ile el sıkıştı ve imza attı. TB2L’ de geride bıraktığımız son iki sezonda oynadığı iki kulübünde Beko Basketbol Ligi'ne çıkan kadrosunda yer alan tecrübeli oyuncu Ufuk Gürgen’i kadrosuna dahil edebilmek için uzun bir süreden bu yana uğraş veren Torku Selçuk Üniversitesi transfer komitesi bu oyuncu ile anlaşmaya vardı. Sarı mavililer geçtiğimiz gün de Trabzonspor’dan Oktay yılmaz ve Daçka’dan genç milli oyuncu Burak Selen ile 1’er yıllık anlaşmaya varmıştı. Oyuncuların 7 Ağustos’da yapılacak ilk çalışmaya katılmaları bekleniyor.

Kendisine yapılan çok ilginç ve şaşırtıcı teklifler arasında Konya’yı tercih eden Ufuk Gürgen "Amacım Genç Banvitliler ve TED Kolejliler'den sonra Konya Torku Selçuk Üniversitesi'nin 1. Lig'e çıkmasına katkı vererek kendi spor kariyerimde de üçte üç yapmak ve üçüncü kez bu şampiyonluk sevincini yaşamak” dedi. Deneyimli pivot geçen sezon 19. 14 dakika, 7.5 sayı,5.0 ribaund ortalaması ile forma giymişti. Sarı-Mavili kulübün transfer komitesi üyeleri Hakan Faydasıçok, Gökhan Çelik, Yavuz Tezcan ve Kerem Öten bugüne kadar yapılan çalışmaları değerlendirirken “Hadi Özdemir, Hadi Doğan, Soykan Yıkılmaz, Oktay Yılmaz ve Burak Selen ile anlaşarak bu isimleri kadromuza dahil ettik. Halen teknik heyetimizin de ısrarla istediği bazı isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Bu hafta sonuna kadar ve gelecek hafta kadromuzu büyük ölçüde belirleyeceğiz. Yine teknik heyetin istediği bir Amerikalı oyuncu ile de görüşmelerimiz sürüyor” dediler.

Önümüzdeki hafta başı Konya’da toplanmaya başlayıp Salı günü yeni sezon hazırlıklarına start verecek olan temsilcimiz daha önce de Hadi Özdemir (Vestel), Hadi Doğan (Gaziantep BB) ve Soykan Yıkılmaz (Pertevniyal) ile anlaşmıştı. Temsilcimiz transferi kısa sürede tamamlayıp sezon hazırlıklarına tam kadro başlamanın hesabını yapıyor. Sarı-mavili ekibin yeni transferi Oktay Yılmaz 1983 Pladin doğumlu. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Liginde 14 maçta forma giydi. Bu maçlarda 2 asist yapan Yılmaz 4 top çalma 7 top kullanma istatistiği ile oynadı. Maçlarda kısa süreli yer alan Oktay Yılmaz 14 maçta 9 sayı kaydetti. Yılmaz Türkiye kupasında ise 3 maçta forma giydi. Bu maçlarda sadece 2 sayı kaydetti. Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlık programı belli oldu. 6 Ağustos’ta Konya’da toplanacak olan sarı-mavililer, 17 Ağustos’a kadar kendi tesislerinde çalışacak ve ardından Zonguldak’ta kampa girecek.

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde şampiyonluğa oynayacak bir kadroyla yola çıkacak olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde, yeni sezon programı belli oldu. Sarı-mavili temsilcimiz 6 Ağustos Pazartesi günü toplanacak ve 7 Ağustos Salı günü sezonun ilk çalışması gerçekleştirilecek. 17 Ağustos Cuma gününe kadar kros ve atletizm idmanlarını Konya’da yapacak olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde, ilk etabın ardından sporculara 2 günlük bayram izni verilecek. Torku Selçuk Üniversitesi’nde bayram izninin ardından yeni sezon hazırlıkları Zonguldak’ta gerçekleştirilecek kamp ile devam edecek. 20 Ağustos’ta Zonguldak’a gidecek olan sarı-mavililer burada 12 gün kalacak. Sarı-mavili temsilcimiz ardından Konya’ya dönerek lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. Ayrıca temsilcimiz idmanların yanı sıra özel maçlara da ağırlık verecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.