Uefa'dan Sarvan Ve Ilgaz'a Görev

Uefa'dan Sarvan Ve Ilgaz'a Görev

UEFA, gözlemcileri Murat Ilgaz ve Oğuz Sarvan'a görev verdi. Murat Ilgaz, Türkiye'nin de bulunduğu A Grubu 3. maçındaki İzlanda ile Hollanda karşılaşmasında, Oğuz Sarvan'a ise F Grubu'ndaki Finlandiya ile Romanya karşılaşmasında görev verdi.UEFA...

UEFA, gözlemcileri Murat Ilgaz ve Oğuz Sarvan'a görev verdi. Murat Ilgaz, Türkiye'nin de bulunduğu A Grubu 3. maçındaki İzlanda ile Hollanda karşılaşmasında, Oğuz Sarvan'a ise F Grubu'ndaki Finlandiya ile Romanya karşılaşmasında görev verdi.

UEFA maç organizasyonu biriminden yapılan açıklamada, "UEFA gözlemcisi Oğuz Sarvan, 14 Ekim Salı günü Finlandiya ile Romanya arasında oynanacak UEFA 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri F Grubu karşılaşmasında hakem gözlemcisi olarak görev alacak." denildi

Müsabaka Finlandiya'nın Helsinki şehrindeki Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak.

MURAT ILGAZ'IN GÖREVİ A GRUBU MAÇINDA

UEFA, gözlemcisi Murat Ilgaz'a da, 13 Ekim Pazartesi günü İzlanda ile Hollanda arasında oynanacak UEFA 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu karşılaşmasında hakem gözlemcisi olarak görev verdi.

Türkiye'nin de bulunduğu grupta oynanacak maç, İzlanda'nın Reykjavik şehrindeki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.