Uçurtma şenliği büyük ilgi gördü

Uçurtma şenliği büyük ilgi gördü

Selçuklu’da yaz aylarında gelenek haline gelen ve vatandaşların yoğun ilgiyle takip ettiği Sille Seyir Tepesi “Uçurtma Şenliği” bu hafta sonuna da renk kattı.

Aileler ve çocukların sıcak havalara aldırış etmeden doyasıya eğlendiği uçurtma şenliğinin ilki temmuz ayında yapılmıştı. Yüz boyamadan, uçurtma yapmaya kadar ayrı ayrı birçok oyun alanının bulunduğu etkinlikte çocuklar hafta sonunun tadını çıkardı. Gündüz çocuklar için yapılan etkinliklerin yanı sıra akşam gerçekleştirilen Teoman Oral konseri ile de aileler doğa ile iç içe vakit geçirmenin tadını bir kez daha yaşadı.

Etkinliğe, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, aileler ve çocuklar katıldı. Her fırsatta çocuklarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı onların gerçekleştirdiği aktiviteleri yakında izleyip eğlencelerine ortak oldu.

Çocukların mutluluklarına ortak olan Başkan Pekyatırmacı konuşmasında şunları söyledi; Seyir tepemizde bu sene uçurtma şenliğimizin ikincisini düzenliyoruz. İlkini önceki haftalarda düzenlemiştik. Çok yoğun bir katılım vardı, ilgi vardı. Tabii hava sıcak. Hava sıcak olduğu için herkes biraz gölgelere kaçıyor ama bu sıcağa rağmen yine alanımızda bütün atölyelerimiz dolu. Çocuklarımız hem atölye faaliyetlerine katılıyorlar hem de buradaki yarışmalarda birbirleriyle mücadele ediyorlar. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.