U17 Ligi’nde heyecan devam ediyor

U17 Ligi’nde heyecan devam ediyor

Amatör 1. Küme U17 ve U15 Futbol Ligi’ne bugün yapılacak karşılaşmalar ile devam edilecek.

U15 Ligi’ndeki günün tek maçında B Grubu’nda yer alan Havzanspor, Cumhuriyet Sahası’nda Ereğlispor’u konuk edecek. Mücadele saat 15.00’de başlayacak. U17 Ligi’nde 2 Nolu Saha’da yapılacak ilk maçta İhsaniye Gençlerbirliği ile Demirspor karşılaşacak. Saat 11.00’de başlayacak bu maçın ardından Yeni Meramspor ile Akşehir Belediye Kültürspor 3 puan için kapışacak. Saat 15.00’de start alacak maçta ise Yolspor ile Tümosanspor kozlarını paylaşacak.
Cumhuriyet Sahası’nda saat 11.00’de oynanacak mücadelede Selçukspor ile Sarayönü Belediyespor karşı karşıya gelecek. Bu maçın ardından Konyaspor ile Akşehir Gençlikspor kapışacak. Selçuklu Belediyesi Sentetik Saha’da 11.00’de başlayacak maçta Torku Şekerspor ile Araplarspor karşılaşacak. 13.00’deki maçta Konya Gençlerbirliği ile Karapınar Belediye terleyecek. Ç. Çumra Belediye evinde Telekomspor ile karşılaşırken, Akşehir Endüstrispor da Toros Belediyespor’u ağırlayacak. Bu iki maç 14.00’de start alacak.
Öte yandan Konya, oynanacak olan U 17 maçlarının dışında hareketli bir Pazar günü geçirecek. Geçtiğimiz gün başlayan Satranç Sonbahar Kupası, Satranç Salonu’nda devam edecek. Mevlana Kupası Trap yarışları ise, Saraçoğlu Atış Poliganı’nda saat 09.00’dabaşlayacak. Ayrıca gençler voleybol ve küçük erkekler basketbol liglerinde heyecan devam edecek. Voleybol ve basketbol liginde günün programı ise şöyle: Genç Bayanlar Voleybol Ligi: 10.00 Gençlikspor B Takımı−Kara Kartallar Atatürk Spor Salonu 11.30 Gençlikspor−Pemspor Atatürk Spor Salonu Genç Erkekler Voleybol Ligi: 13.00 Yeni Doğan−Derbentspor Atatürk Spor Salonu 14.30 Gençlikspor−DSİ Spor Atatürk Spor Salonu Yıldız Erkekler Voleybol Ligi: 16.00 Yeni Doğan−Selçuklu Belediyespor Atatürk Spor Salonu Küçük Erkekler Basketbol Ligi: 13.00 Diltaşspor−A.Aymazspor 100.Yıl Spor Salonu  14.30 Konya Basket−Konya Gücü 100.Yıl Spor Salonu  16.00 Yeni Sağlıkspor−Genç SÜSK 100.Yıl Spor Salonu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.