U15 ve U17’de heyecan artıyor

U15 ve U17’de heyecan artıyor

Futbol Birinci Amatör Küme U15 ve U17 liginde heyecan ikinci hafta maçları ile devam etti. U 15 Ligi A grubunda Telekomspor 2’de 2 yaparak liderliğini sürdürdü.

 Aynı puana sahip Havzanspor’da Telekomspor’u takibini sürdürdü.   Bu grupta henüz puanla ile tanışamayan iki ekip Karabağ Gençlerbirliği ve Konya Gençlerbirliği puan sıralamasında en altta yer aldı. B Grubunda ise Konyaspor 6 puanla liderlik koltuğuna kurulmuş durumda.
Yeşil-beyazlı ekibi 4’er puanla Torku Şekerspor ve Selçuklu Belediyespor takımları takip ediyor. Bu grupta da puanla tanışamayan Selçukspor ve Yenimeramspor sıralamada son iki sırayı paylaştı.  U15 Liginde geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalarda alınan toplu sonuçlar şu şekilde: A Grubu Araplarspor 0-5 Konya İdman Yurdu, Havzanspor 2-1 Karabağ G.B., Telekomspor 4-2 Konya Gençlerbirliği, Tümosanspor 3-4 Ç. Çumra Bel.Spor. B Grubu: Selçukspor 1-3 Selçuklu Belediyespor, 1905 Ultra Aslanspor 0-4 Konyaspor, Demirspor 5-0 Yeni Meramspor Konya Torku Şekerspor 5-1 Konya Karakartallar
U17 Ligi A Grubunda Tümosanspor 6 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Demirspor ise takibini sürdürüyor. Lacivert-siyahlı ekibin puanı ise 4. bu grubun son iki sırasında ise 1 puanı bulunan Çatalhöyük Çumra Belediyespor ile henüz puanla tanışamayan Konya Yolspor bulunuyor. B Grubunda ise Torku Şekerspor yenilgisiz lider. Yeşil-beyazlı ekibi  3 puanlı dört takım 1907spor, Araplarspor, Ereğlispor, Selçukspor takip ediyor. Bu grupta da puanı olmayan iki takım bulunuyor. Bu ekipler Havzanspor ve Sarayönü Belediyespor. Bu ligin son grubu olan C Grubunda ise Konyaspor 6 puanla zirvede yer alıyor. Bu grupta da 4 takım 3’er puanla Konyaspor’u takip ediyor.
Selçuklu Belediyespor, Akşehir Endüstri, 1905 Ultraaslan ve Akşehir Belediye Kültürspor lig sıralamasındaki 3’er puanlı ekipler.  Bu grupta da puanı olmayan Yeni Meramspor ve Akşehir Gençlikspor sıralamada son iki basamakta yer aldı. Bu kategoride alınan toplu sonuçlar ise şu şekilde:  A Grubu: Demirspor 2-2 Ç. Çumra Belediyespor, Konya Yolspor 2-3 Karapınar Belediyespor, İhsaniye G.B.1-4 Konya Gençlerbirliği, Tümosanspor 2-1 Telekomspor B Grubu: Araplarspor 3-2 Konya 1907spor, Ereğlispor 3-0 Selçukspor, Sarayönü Belediyespor 0-6 Konya Torkuşeker, Havzanspor Bay. C Grubu: Konyaspor 6-0 Akşehir Belediye Kültür, Selçuklu Belediyespor 7-0 Akşehir Gençlikspor, 1905 Ultraaslanspor 4-2 Yeni Meramspor,  Akşehir Endüstrispor
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.