Türkmenoğlu Yeni mahallelilerle iftarda buluştu

Türkmenoğlu Yeni mahallelilerle iftarda buluştu

Konya'da, Yeni Mahalle'de düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Ramazan ayının huzur ve bereket getirmesini diledi

Konya'da, Yeni Mahalle'de düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Ramazan ayının huzur ve bereket getirmesini diledi.
Sosyal Araştırmalar ve Dayanışma Vakfı (SADAV) tarafından Yeni Mahalle'de iftar programı organize edildi. Mahallelinin geniş katılımıyla gerçekleşen iftar programına AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ertuğrul Uslu, Mustafa Yazlık, Mustafa Gürüler, Mustafa Varol ve Hz. Mevlana'nın torunu Esin Çelebi katıldı. Mevlana Sanat Merkezi'nin bahçesinde yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar sonrası konuşma yapan AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, rahmet ve bereket ayı Ramazan'da zengin ve yoksulların hep birlikte olma imkanı bulduğunu belirterek, “Ramazan ayının ilk günlerini yaşıyoruz. Ramazan ayı huzurun, paylaşımın ve mutluluğun ayı. İşte bundan dolayıdır ki zengin ve yoksul aynı sofrada bir araya gelir ve yemeklerini paylaşır. Bu mübarek günlerin tüm halkımız için huzurlu ve sağlıklı geçmesini temenni ediyorum” dedi. Daha sonra konuşan SADAV Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uslu da, Ramazan ayının bereketli geçmesini dilerken, Yeni Mahallelilere çocuklarını okutması konusunda uyarılarda bulundu. Eğitimin önemine işaret eden Uslu, “Bugün hep birlikte aynı sofrada iftarımızı açıyoruz. Sizler bizi kırmayıp buraya geldiniz. Bizim de sizden bir isteğimiz var. Çocuklarınızı mutlaka okutun. Onlar hepimiz için geleceğin teminatıdır. Eğitimin önemini insanlar yaşayarak anlıyor. Sizin de bu şuurla hareket edeceğinize inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.