Türkmen: Logolu ürünlere sahip çıkılmalı

Türkmen: Logolu ürünlere sahip çıkılmalı

Konyaspor’un logolu ürünlerinin satışından sorumlu yönetim kurulu üyesi İbrahim Türkmen, kulüp olarak hedeflerinin en kısa sürede Konyaspor Store’u açmak olduğunu ve bunun ilk adımını atarak mevcut ürünlerin satışına Adese Alışveriş Merkezleri

 Daha önceki dönemlerde Konyaspor’un logolu ürünlerinin satışıyla ilgili çeşitli faaliyetlerin yürütüldüğünü ancak sık sık yönetim değişikliği sebebiyle faaliyetlerin istikrarlı olarak sürdürülemediğini hatırlatan İbrahim Türkmen, “Mevcut ürünler ile satışlara başlanılacak. Ardından oldukça iddialı hazırlanan ve forma, şapka, kaşkol, bere, eldiven, kısa ve uzun kol konfeksiyon, çocuk kreasyonu ürünlerinin yer aldığı yeni koleksiyonu satışa sunacağız. Konyaspor’un tüm logolu ürünlerinin satışının yapıldığı mağazayı açmak inşallah bu yönetime nasip olacak” dedi.
Konyaspor logolu orijinal ürünlerin ilk etapta Adese Marketlerde satılacağının altını çizen  Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Türkmen, “İttifak Holging Yönetim Kurulu’na ve Adese Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu’na Konyaspor’a verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. Öncelikle Kulesite, Zafer, Aziziye, Otogar ve Bosna-Hersek Adese Şubelerinin reyonlarında Konyaspor logolu ürünlerimizin satışı yapılacak. Taraftarlarımızın göstereceği ilgi ve talebe göre diğer Adese noktalarında da ürünler satılabilecek. Adese ve Konyaspor yönetimleri olarak maddi kazançtan ziyade eksikliğini yaşadığımız logolu ürünlerin satışıyla Konyaspor sevgisini, bağlılığını artırmayı ön planda tuttuk. Konyaspor bir markadır, markasına, ürünlerine sahip çıkılması gerekiyor. Taraftarımızın ürünleri bir an önce satın alarak Konyaspor’umuzun maçı olduğu günlerde Konyaspor ürünleriyle takımımıza destek vermelerini istiyoruz”şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum