Türkiyenin Saadete ihtiyacı var

Türkiyenin Saadete ihtiyacı var

Saadet Partisi (SP) Konya Milletvekili adayları Mustafa Derbentli, Ahmet Gönç ve İbrahim Çelik gazetemizi ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi

Ziyarette konuşan SP Konya Milletvekili Adayı Mustafa Derbentli, AKP yöneticilerinin halkı hakir gördüğünü ve tepeden baktığını belirterek, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın Erzurum’da görme engelli bir vatandaşa ‘Gözlerin görmüyor sana iş vermişiz. Daha ne istiyorsun?’ sözlerinin AKP’nin gerçek yüzünü yansıttığını söyledi. AKP’li yöneticilerin sanki halka tepeden bakışının kendilerine büyük zarar vereceğini ifade eden Derbentli, “Rızkı veren Allah’tır. Onlar ise vesiledir. Halka aşağılayarak ve hakaret ederek yapılan bu muamelenin mutlaka bir bedeli olacaktır. Halkımız bunlara gereken cevabı sandıkta verecektir” dedi. Türkiye’nin birçok sorunun hala çözülemediğini vurgulayan Derbentli, “Ekonomik ve toplumsal sorunlar hala çözüm bekliyor. Güneydoğu’da yaşanan sorunlar da yıllardır çözülemedi. Muhalefetin de yetersiz kalışı halkı sanki AKP’ye mahkûm gibi kılmaktadır. Ama bu halkın umudu Milli Görüş iktidarıdır. Türkiye’nin Saadet Partisi’ne ihtiyacı vardır. 1996-97 yıllarında olduğu gibi bu ülkeye yeniden huzur ve zenginlik getireceğiz” dedi.

SP Konya Milletvekili Adayı Ahmet Gönç de Başbakan’ın imam-hatip kökenli birisi olmasına rağmen din eğitiminde yaş sınırı yaşandığına dikkat çekerek, din eğitiminde yaş sınırının kalkması gerektiğini söyledi. Türkiye’nin üçte ikisinin hala yoksulluk sınırı altında yaşadığının altını çizen Ahmet Gönç, bu paraların nereye gittiğinin hesabının mutlaka verilmesi gerektiğini belirtti. Gönç, SP iktidarında işçinin, memurun hak ettiği maaşı mutlaka alacağını söyledi. SP Konya Milletvekili İbrahim Çelik ise Türk ekonomisinin faiz ve borç yükü altında bulunduğuna işaret ederek, bunun önleminin alınması için istihdama önem verilmesi gerektiğini söyledi. Çelik, Refah-Yol Hükümeti döneminde Türk ekonomisinin en parlak dönemini yaşadığını belirterek, Türkiye’nin yeniden o günleri SP iktidarıyla yaşayacağını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum