Türkiye'nin en ucuz tostçusu Konya'ya açılmıştı! İşletme ile ilgili yeni karar aldılar

Türkiye'nin en ucuz tostçusu Konya'ya açılmıştı! İşletme ile ilgili yeni karar aldılar

Ucuz ürün fiyatıyla Konya'da gündemi sarsan, 6 gün önce Maliye binası karşısında açılan Ekrem Coşkun Tost ile ilgili yeni bir karar daha alındı.

thumbnail-img-8998.jpg

Firmanın yeni konsepti olan Ekrem Coşkun Tost markası için Franchise başvuruları alınmaya başlanacak, şubeler tüm Türkiye'de yaygınlaştırılacak. Türkiye'de adını ilk olarak açtığı döner şubeleriyle duyuran, kısa sürede ülke genelinde 200'den fazla şubeye sahip olan Ekrem Coşkun, 'Konyalılar pahalıya tost yemesin' diye 22 Ağustos'ta Yapıcı İş Merkezi Maliye karşısında tost dükkânı açtı. Döner ve etliekmekte olduğu gibi ucuz fiyata kaliteli ürün anlayışıyla hizmete sundukları 'Ekrem Coşkun Tost' isimli yeni konsept işletme, kısa zamanda yoğun ilgi görerek, Konyalıların uğrak mekânlarından biri oldu. Ekrem Coşkun Tost için sevindiren yeni bir karar daha alındı

thumbnail-20240725-125405.jpg

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI TÜM TÜRKİYE'DE ŞUBE AÇILACAK

Ekrem Coşkun, döner işinde olduğu gibi tostta da şubelerini yaygınlaştırmak istiyor. Bu kapsamda şirketin yaptığı Franchise çalışmalarında son aşamaya gelindi. Ekrem Coşkun Tost için ilerleyen günlerde Franchise başvuruları alınacak. Şirket tarafından “Yeni konseptimiz yakında tüm Türkiye'de” paylaşımı yapıldı.

thumbnail-img-8943.jpg

ÜLKE GENELİNDE VATANDAŞ UCUZA TOST YİYECEK

Kaşarlı tost+içecek: 20 TL

Kaşarlı-sebzeli tost+içecek: 25 TL

Sucuklu-kaşarlı tost+ içecek: 25 TL

Karışık tost+içecek: 30 TL

Karışık-sebzeli tost+içecek: 30 TL

Sebzeli-kaşarlı tavuk döner tost+ içecek: 30 TL

Kaşarlı et döner tost+içecek: 50 TL

thumbnail-img-8953.jpg

Bedava içecekler arasında çay, ayran, sarı kola, soğuk çay, meyve suyu, şalgam yer alıyor. Tost ekmekleri ise özel ve tüm. Daha sonra dualar edildi ve kurdela kesildi. İşletmenin resmi açılışı yapıldı. Sabah itibarıyla da satışlar başladı. Ekrem Coşkun Tost, gün içinde sabah 07.15 ile 24.00 arasında açık olacak.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.