"Türkiye’nin En İyi Takımı Karşısında Alınan Galibiyet Önemli"

"Türkiye’nin En İyi Takımı Karşısında Alınan Galibiyet Önemli"

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Türkiye’nin ve şuan Avrupa’nın en iyi futbol oynayan takımı karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi. Korkmaz, 3-2 galibiyet için futbolcularını tebrik ederken,...

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Türkiye’nin ve şuan Avrupa’nın en iyi futbol oynayan takımı karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi. Korkmaz, 3-2 galibiyet için futbolcularını tebrik ederken, Gökhan Töre’nin kırmızı kart gördüğü pozisyonun kendisiyle ilgisi olmadığını dördüncü hakemle Gökhan Töre arasındaki bir tartışmadan kaynaklandığını belirtti.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, karşılaşmada iyi oynayan tarafın kendi takımı olduğunu belirterek, şöyle konuştu; “Oyuncularımı kutluyorum. Sezon başladığından beri aynı şeyi söyledim. İyi oynadığımızı söyledim. Kazanmaya yatkın taraftık. Ama futbol böyle. O şansı veya top sizi sevecekti. Olmadı. Maçtan öncede canlı yayında söyledim. Türkiye’nin en iyi tempolu takımı ve Avrupa’da iyi oynayan Beşiktaş karşısında alınan bu galibiyet çok önemliydi. Maçta sonuna kadar mücadele beni onurlandırdı. Kaybedebilirdik. Ama kaybedince de bunları söyleyecektim. Yedinci maçta galibiyet almamızdan dolayı mutluyum. Rakip takımı da tebrik ediyorum. Beşiktaş’ın hocasını tebrik ediyorum. İyi bir takım kurmuş.”

Gökhan Töre’nin kırmızı kart gördüğü pozisyona yakın olan Bülent Korkmaz, kendisine kırmızı kartla ilgili soru yöneltilmesi üzerine, “Dördüncü hakemin önünde idi ve duydu. Duyunca bizde itiraz ettik. Olayı maçın hakemine iletti. Dördüncü hakemle arasında problem çıktı. Benimle futbolcumla bir şey olmadı” dedi.

“Beşiktaş’a karşı kazanmak önemli başarı” Diyen Korkmaz, “Futbol sonuç oyunu. Kimse oynanan oyluna bakmıyor ve eleştiri alıyorduk. Sonuçta skora bakılıyor. Biz kazanamadık. İyi oynadık. Galibiyet alamıyorduk. Bizim oyuncularımızın da bu maçın kazanılmasından sonra iyi şeylerin beklediğini biliyorlardı. Öyle oldu” diye konuştu.

Edinho’nun takımda daha önce yer bulamaması ile ilgili bir soru üzerine Korkmaz, şunları söyledi; “Biz her gün idmanımız var. Biz basın görmüyoruz. Futbolcularım da fazla takmıyor. Bende çok ilgilenmiyorum. Burası benim ailem. Gençlerbirliği maçı öncesinde doktoruna gözüktü. Antrenman yapamazdı. Bu hafta iyi idman yaptı. İyi oldu. Takımda 25 kişi kadroda yer almak istiyor. Böyle oynadığı sürece de Edinho takımda yer alır. Bir takım ise herkes her şeye katlanacak” şeklinde konuştu.

Kayseri Erciyesspor’un galibiyet golünü atan futbolcu Cenk Ahmet şunları söyledi; “Bütün arkadaşlarımı mücadeleden dolayı kutluyorum. İyi oynuyorduk ama sonuç alamıyorduk. Beşiktaş karşısında iyi oynadık. Devre arasında da skor elde etmemiz gerektiğini söyledik. Son dakikada bulduğumuz galibiyetle aldık. Bu galibiyeti ameliyat olan Cem ağabeyimize hediye ediyoruz. Bu maçta yükselişimiz olur ve Erciyesspor’u yukarlara taşırız” şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.