Türkiyede Konya, Konyada Meram konuşulacak

Türkiyede Konya, Konyada Meram konuşulacak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Meram İlçe Başkanlığı önceki akşam 26. Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Meram İlçe Başkanlığı önceki akşam 26. Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Alaeddin Keykubat Konferans Salonu’nda yapılan Danışma Meclisi Toplantısı’nda AK Parti Konya Milletvekilleri Kerim Özkul, Hüseyin Üzülmez, Mustafa Baloğlu, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci, Meram İlçe Teşkilatı yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti Meram İlçe Teşkilat Başkanı Ulvi Bezirci, endişelerin umuda, kaygıların heyecana dönüştüğü bir zaman diliminde bulunulduğunu ifade etti. Seçim süreci olmamasına rağmen yapılan danışma meclisi toplantıları ile yöneticilerin sürekli denetimlerinin sağlandığını ve yapılan yatırımların kontrol altında tutulduğunu söyleyen Ulvi Bezirci, “Yaptığımız danışma meclisi toplantıları ile şeffaf bir yönetim anlayışını benimsediğimizi göstermekte ve halkımıza seçim dışında da hesap vermekteyiz” dedi.

Bu dönemin AK Parti iktidarında Türkiye’de Konya’nın; Konya’da Meram’ın konuşulacağı bir dönem olacağını ve Konya’nın yatırımlarıyla Türkiye’ye örnek olması için teşkilatın tüm kadrosu ile çalışacaklarını ifade eden Ulvi Bezirci, “İdeallerimize ulaşabilmek için rehavete kapılmamız ve kendimizi sürekli denetlememiz gerektiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle yaptığımız danışma meclisi toplantıları büyük önem arz etmektedir” dedi. Son dönemde yaşanan terör olaylarına da değinen AK Parti Meram İlçe Teşkilat Başkanı Bezirci, “Yaşanan bölücü terör olayları neticesinde yeni şehit haberlerini duymak hepimizi derinden üzüyor. AK Parti’nin ustalık döneminde bu terör olaylarının üstüne gidilecek” diye konuştu.

Yapılan anayasa değişikliği çalışmalarıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Ulvi Bezirci, bu dönemde yeni bir varoluşun anayasasının yapılacağını, bu anayasanın oluşturulabilmesi için de Meram İlçe Teşkilatı olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da Meram Belediyesi’nin faaliyet raporunu anlattı. 2 yıllık süreç içerisinde yapılanları anlattı. Toplantıya katılan milletvekilleri de birer selamlama konuşması yaparak ülke gündemini değerlendirdi.

RASİM ATALAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.