Türkiye’de herkes borçlu

Türkiye’de herkes borçlu

Saadet Partisi Akyazı İlçe Başkanlığı, 6’ncı olağan kongresini gerçekleştirdi.

Kongreye tek aday olarak katılan ve güven tazeleyen, Saadet Partisi Akyazı İlçe Başkanı Selman Demirtaş, “Kongreye katılanlara teşekkür ederek, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi. Çok zor günler yaşandığını belirten Demirtaş, bu günlerin insanlığın Millî Görüş’e ne kadar ihtiyacı olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu gördük. Bu durumdan dolayı tüm Millî Görüşçüler artık ayağa kalkma zamanıdır. Biz ayağa kalkarsak ülkemiz kurtulur, ümmet kurtulur, tüm insanlık kurtulur. Dünyaya adil düzen gelir” dedi.
 

AKYAZI’DA SÖZ SAHİBİ OLACAĞIZ

Yoğun katılımın sağlanan kongrede konuşan Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, ”Akyazı ilçe yönetimi geçmiş dönemdeki başarılı çalışma temposunu daha da artırarak, Akyazı’da söz sahibi bir duruma gelecektir. Türkiye’nin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var diyorsak, çalışmalarımızı eskisinden daha fazla ve hakkıyla artırmalıyız” dedi.
 

TÜKETEN YATIRIMLARI TERK EDİN

Kongrede partililere seslenen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez,“Ülkenin iyi yönetilmediğini, Refahyol hükümeti dönemindeki yüzde 6 oranındaki işsizlik oranının bugün yüzde 13’lere çıktığını belirterek, “Türkiye tarihinin en yüksek işsizlik seviyesine ulaşılmıştır”  Üniversitelerde kayıtlı öğrenciler bu orana dâhil değil. Ekonomide de, dış ve sosyal politikalarda da Türkiye’nin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var” şeklinde konuştu.
 

TÜRKİYE’DE BORCU OLMAYAN VATANDAŞ YOK

Ülke ekonomisi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Hasan Bitmez, “Türkiye’de herkes borçlu. Vatandaş, devlet, özel sektör tüm kesim faiz ödüyoruz. Yıllık 200 milyar TL vatandaşımız faiz ödüyor. Devletin bütçesi zaten 500 milyar TL. Dış ticaretimiz her yıl açık vermektedir. Ekonomimiz duvara toslamıştır. Şu anda Türkiye’nin devletin iç ve dış borcu toplamı 800 milyar lira. Bugünkü yatırım politikası sil baştan değişmeden ülkenin içine girdiği darboğazdan çıkması kesinlikle mümkün değildir. Üretime faydası olmayan yatırımlardan bir an önce vazgeçilmesi gerektiği çağrısında bulundu” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.