Türkiye Şampiyonu Takımdan Başkan Şahin'e Teşekkür Ziyareti

Türkiye Şampiyonu Takımdan Başkan Şahin'e Teşekkür Ziyareti

Eskişehir'de gerçekleştirilen şampiyonada Türkiye Şampiyonu olan Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Model Uçak Akrobasi Takımı Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.Model uçak rehber öğretmeni Burhan Apaydın’ı...

Eskişehir'de gerçekleştirilen şampiyonada Türkiye Şampiyonu olan Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Model Uçak Akrobasi Takımı Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.

Model uçak rehber öğretmeni Burhan Apaydın’ı ve yetiştirdiği öğrencileri elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Başkan Zihni Şahin, yeni başarılar için söz aldı.

Kulüp Başkanı ve aynı zamanda takımın antrenörü olan öğretmen Burhan Apaydın ise ziyarette yaptığı konuşmada “6 ayda 12 kupayı Bafra’mıza getirdik. Bunun gururunu yaşıyoruz. Şimdi yapılması gereken sportif model uçak pistini Bafra’mıza kazandırarak güvenli bir alanda bu sporu yapmak isteyen gençlerimize imkân sağlamaktır. Bafra’da çeşitli liselerde okuyan gençlerden oluşan model uçak akrobasi takımımız katıldığı etaplarda 3 kez takımlarda ikincilik ferdi klasmanda da birçok defa ikinci ve üçüncülük kupaları almıştı. Bir ay önce 5. etap Adana yarışında ise takımlarda ikicilik ve ferdi klasmanda ikincilik ve üçüncülük kupasını almak üzere üç kez kürsüye çıkmıştık. Yarışmanın 6. etabı Eskişehir/İnönü THK Havacılık Eğitim Tesisleri'nde 6 Ekim 2013 Pazar günü yapıldı. Bafralı havacı gençler son etapta ise takımlarda ve ferdi klasmanda birinci olarak şampiyonluğu yakaladı. Belediye Başkanımız Zihni Şahin’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.