"Türkiye Kamu-sen Her Zaman Eğitimcilerin Yanında Olacak"

"Türkiye Kamu-sen Her Zaman Eğitimcilerin Yanında Olacak"

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin, eğitim çalışanlarının hak arama mücadelesinde her zaman yanlarında olduklarını söyledi.Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Türk...

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin, eğitim çalışanlarının hak arama mücadelesinde her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Türk Haber-Sen İl Temsilcisi Ercüment Tunç ve Türk Emekli-Sen İl Temsilcisi Yavuz Soysaldı'nın da bulunduğu heyetle, Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi’ni ziyaret ederek, Başkan Mustafa Uğur’le görüştü. Çetin burada yaptığı açıklamada, eğitim çalışanlarının hak arama mücadelesinde bir ve beraber olduklarını ifade etti.

Son zamanlarda tüm kamu çalışanlarına olduğu gibi eğitim çalışanlarına da baskı ve sindirme çalışmalarının hız kazandığını belirten Çetin “ Ülkeyi yöneten siyasi irade kendi gibi düşünmeyen herkese farklı yaptırımlar uygulayarak çalışma barışını bozmuştur. Bu tür sindirme çalışmaları karşısında Türkiye Kamu-Sen ailesi her zaman olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içerisinde hareket edecektir. Eğitim çalışanlarının hak arama mücadelesinde desteğimiz sürecektir.” dedi.

Şube Başkanı Mustafa Uğur’da, her zaman desteklerini yanlarında gördükleri Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin ve yönetim kurulu üyelerini hizmet binalarında ağırlamanın mutluluğunu da yaşadıklarını ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.