Türkiye iş Bankası

Türkiye iş Bankası

Türkiye iş Bankası

Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankası olan İş Bankası, 1924 yılında kurulmuştur. Vizyonları arasında müşterilerine her zaman ilkleri yaşatmak olan bu banka; Tasarruf alışkanlığı yaratmak ve yaygınlaştırmak amacıyla kumbara sistemini geliştirmiştir. , günlük harcamalarda çek uygulamasını da başlatmıştır. Bu uygulama elektronik bankacılığın habercisi olarak günümüze kadar gelişerek gelmiştir.

Yatırım Hesabı hizmeti de ilk olarak bu bankada başlamıştır. Hizmet sunumunda, bankanın hedefini oluşturan sektör ve müşteri guruplarında en çok tercih edilen bankalardan biri olan , yüksek iş ahlakı prensiplerinden taviz vermeden kendi kuralları doğrultusunda hareket etmektedir. Bireysel, KOBİ, Ticari ve Özel bankacılık alanlarında hizmet veren ve bu konuda müşteri güvenliğini de sağlamış olan banka, müşteri ihtiyaçlarını etkin, kaliteli ve hızlı çözümlerle karşılamış ve çalışanlarının da işlerinde yüksek performans gösterebilmeleri için teşvik etmiştir

. Bu sayede bankanın kısa zamanda müşteri potansiyeli artmış ve istikrarlı bir şekilde ilerlemiştir. Bankanın hissedarları açısından da hisse değerlerini olumlu yönde artırmak ve etkin bir risk yönetimi anlayışı ile hareket ederek başarılı çalışmalara imza atmıştır. Müşteriler açısından ise iş ahlakı prensiplerinden taviz vermeden ve hedefleri doğrultusunda nitelikli çalışanlarıyla hareket eden bir banka olmuştur. Lider, yenilikçi ve öncü olarak topluma, insana ve çevreye saygılı bir bakış açısıyla birçok kampanya geliştirmiş ve müşteriye en yakın banka olma temeline dayalı kârlı büyüme hedefinden vazgeçmeden ilerlemiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.