Türkiye - Çek Cumhuriyeti Maçının 11'leri Belli Oldu

Türkiye - Çek Cumhuriyeti Maçının 11'leri Belli Oldu

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri ikinci maçında bu akşam oynanacak olan Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçının ilk onbirleri belli oldu.Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşma Show TV'den canlı olarak...

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri ikinci maçında bu akşam oynanacak olan Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçının ilk onbirleri belli oldu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşma Show TV'den canlı olarak ekranlara gelecek. Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasındaki mücadelede İsveç Futbol Federasyonu'ndan Jonas Eriksson düdük çalacak.

Sakatlıkları yüzünden kadroda yer almayan Burak Yılmaz, Mevlüt Erdinç ve Mustafa Pektemek'in yokluğunda forvet hattında sıkıntı yaşayan Fatih Terim bu sorunu Olcay Şahan'la çözecek. Kamp başından bu yana Umut Bulut'un yanında görev vereceği oyuncuyu belirlemeye çalışan Terim, siyah - beyazlı futbolcu Olcay Şahan'ı forvette oynatmaya karar verdi.

Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasında oynanacak zorlu 90 dakikada takımların 11'leri ise şöyle:

Türkiye: Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Semih Kaya, Mehmet Topal, Caner Erkin, Gökhan Töre, Ozan Tufan, Selçuk İnan, Arda Turan, Olcay Şahan, Umut Bulut

Çek Cumhuriyeti: Cech, Kaderabek, Prochazka, Kadlec, Limbersky, Vacha, Darida, Dockal, Rosicky, Pilar, Lafata

Öte yandan karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar bilet fiyatlarının yüksek olmasından şikayet etti. Çek Cumhuriyeti'ni yeneceklerini söyleyen taraftarlar kazanmaya geldiklerini kaydettiler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.