Turkcellin desteğiyle geleceğe koşuyorlar

Turkcellin desteğiyle geleceğe koşuyorlar

Turkcellin Geleceğe Koşanlar projesi çerçevesinde desteklediği Konyalı sporculardan Neslihan Okumuş, Hatice Demirel ve Ayşegül Çoban, Sakaryada gerçekleştirilen Büyükler Kulüpler Türkiye Halter

Turkcell’in “Geleceğe Koşanlar” projesi çerçevesinde desteklediği Konyalı sporculardan Neslihan Okumuş, Hatice Demirel ve Ayşegül Çoban,  Sakarya’da  gerçekleştirilen Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’na damgasını vurdu. Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle yürüttüğü Geleceğe Koşanlar Projesi’nin Konyalı sporcularından Neslihan Okumuş, Hatice Demirel ve Ayşegül Çoban 28 Nisan - 01 Mayıs 2011 tarihleri arasında Sakarya Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda büyük başarı elde ettiler. 28 ilden 394 sporcunun dereceye girebilmek için önemli  bir mücadele verdiği Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda  69 kiloda Neslihan Okumuş 1., 75 kiloda Hatice Demirel 1. ,53 kiloda Ayşegül Çoban 2.’liği elde ederek turnuvanın yıldızlarından oldular.

GELECEĞE KOŞANLAR PROJESİ

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Turkcell’in ortaklaşa yürüttüğü Geleceğe Koşanlar projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından yetenekli sporcular, halter, tenis, yüzme, kayak, görme engelli bisiklet ve atletizm dallarında uzman eğitmenler eşliğinde eğitim alıyorlar. Projenin en büyük hedefi ülkemizi yurtdışında başarı ile temsil edecek milli sporcuların yetişme ve gelişme süreçlerine destek olmak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.