Turkcell'den, Konya'da Ramazan eğlencesi

Turkcell'den, Konya'da Ramazan eğlencesi

Türkiyenin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, cazip ürün, servis ve kampanyalarından herkes yararlansın diye Ramazan ayı boyunca Anadoluyu geziyor

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, cazip ürün, servis ve kampanyalarından herkes yararlansın diye Ramazan ayı boyunca Anadolu’yu geziyor. “Canım Türkiyem Ramazan Şenlikleri “kapsamında 03-06 Ağustos tarihleri arasında Konya’da olan Turkcell ekibi, 4 gün boyunca Konyalılara şenlik havası estirdi. Turkcell ekibi gün boyunca ramazan davulu eşliğinde geleneksel manilerle tüm Konyalıları iftar saatinde başlayıp ve gece yarısına kadar sürecek Turkcell Ramazan Şenlik Alanı’ndaki eğlenceye davet etti. Ayrıca, Konyalı hemşeriler, alanda düzenlenen eğlenceli yarışmalar eşliğinde birbirinden güzel hediyeler de kazandı.

Balon patlatma, halka geçirme oyunları, çarkıfelek ve panayır oyunu gibi geleneksel oyunların yanı sıra, bir takım teknolojik oyunların da olduğu Turkcell Ramazan Şenlik Alanı’nda Konyalılara iftar sonrası tüm gece ücretsiz çay, şerbet ve kağıt helva ikramı yapıldı. Ney dinletisi eşliğinde semah gösterisinin de yapıldığı alanda, ramazan etkinliklerinin vazgeçilmezi gölge oyunu Karagöz- Hacivat gösterisi de gerçekleştirildi. Turkcell’in faturalı ve ön ödemeli, numara taşıma teklifleri, gnçtrkcll,  Çiftçi Kulübü, Akıllı Kadınlar Kulübü, Profesyoneller Kulübü, Kamu Tarifesi ve VINN Teklifleri ve Ramazan Nar’ı hakkında da detaylı bilginin verildiği “Canım Türkiyem Ramazan Şenlikleri” etkinliği Konya’dan sonra başka illerde yapılacak.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.