Türk Telekom, iftarla Guinnesse girdi

Türk Telekom, iftarla Guinnesse girdi

Türk Telekom A.Ş. Konya çalışanları Türkiye geneli 81 ille beraber, Guinness Dünya Rekorlarına En Büyük İftar Yemeği kategorisinde adını yazdırmak için iftar programında bir araya geldi.

Türk Telekom A.Ş. Konya çalışanları Türkiye geneli 81 ille beraber, Guinness Dünya Rekorları’na “En Büyük İftar Yemeği” kategorisinde adını yazdırmak için iftar programında bir araya geldi. 81 ilde verilen iftar yemeği 20 bin 720 çalışan katılarak, 16 binlik eski rekoru geride bırakarak “Guinness” kitabına girmeyi başardılar. Türk Telekom A.Ş. çalışanlarına 81 ilde verilen iftar yemeğine 20 bin 720 çalışan katılırken, katılım yüzdesi Yüzde 91 olarak belirlendi. Bu sonuçlara göre 16 binlik eski rekor, 20 bin 720 katılım ile yenilendi.

Guinness Dünya Rekorları’na “En Büyük İftar Yemeği” kategorisinde bir rekora imza atmak için bir araya gelen Türk Telekom Konya çalışanları, Öncü Düğün salonunda verilen iftar yemeğine 464 kişilik katılımla destek ve rekorun kırılmasına katkıda bulundu. Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri toplu iftar faaliyetlerinin, çalışanlar arasındaki karşılıklı iletişime önemli katkı sağladığını belirten Türk Telekom Konya İl Müdürü Tevfik Fikret Karaman, “Her yıl Türk Telekom olarak geleneksel iftar yemekleri düzenliyoruz. Bu yıl da, Guinness Rekorlar Kitabına girip rekor kırmak için başvuruda bulunuldu. Bu nedenle 81 ilde, en çok noktada, en kalabalık iftar etkinliğini düzenleyerek bu rekoru kırmak bir araya geldik. Konya Türk Telekom olarak bu iftar yemeğine 464 personelimizle katıldık. 81 ilde verilen iftar yemeğine toplamda 20 bin 720 personelimiz yüzde 91 oran ile katıldı. Bu sonuçla ise En Büyük İftar Yemeği rekoru olan 16 bin sayısını geride bırakarak “Guinness” dünya rekorlarına ismimizi yazdırmış olduk” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.